0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 عنوان چی بنویسم؟😍🤗 76 بازدید | 10 پست دخترا😍ی متن تقریبا کوتاه که دوست داشتن و نشون بده و در عین حال رسمی طور باشه و میگید بهمممممممم لطفا😍❤میگن وقتی از ته قلبت خوشحالی خدا بیشتر هواتو دارهدوس دارن همین الان همتونو دعا کنم❤ خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️ 1402/04/30 | 13:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مااااااهورم عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 192 خب متنش به چه مناسبت باشه ؟ در تیره ترین حالت دنیا؛ آن شاپرک امید ماییم🌱
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 خب متنش به چه مناسبت باشه ؟ بی مناسبت باشه ینی میخوام علاقمو نشون بده ولی رسمی طور باشه تقریباخنک بازی در نیارم😂😂 خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
llsaanaaazll عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1056 برای چی؟ 🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
دختراردیبهشتی۸۰ عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 431 https://rubika.ir/joing/EBCJIEBB0QNBLTBHUQUMENNXAZEDTNLIگپ خانوماس دوست داشتی بیا 🥰
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 برای چی؟ بی مناسبت عزیزدلم خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
llsaanaaazll عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1056 بی مناسبت عزیزدلم میخوام یادآوری کنم که خیلی دوستت دارم.تو زندگی من را خیلی بهتر می کنی.قدردان تو هستم.خیلی خوشحالم که اومدی تو زندگیم فقط امیدوارم که این متن باعث بشه لبخند رو لبات بیاد.تو فرد مورد علاقه من هستی. 🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 میخوام یادآوری کنم که خیلی دوستت دارم. تو زندگی من را خیلی بهتر می کنی. قدردان تو هستم. خیلی خوشح ... مرسی عششششقم😍😍😍😍 خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
llsaanaaazll عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1056 مرسی عششششقم😍😍😍😍 چه شد در من؟! نمیدانم فقط دیدم پریشانم،فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم =) 🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
llsaanaaazll عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 1056 مرسی عششششقم😍😍😍😍 ببین منو بلد نیستم متن های قلمبه سلمبه بنویسم و با کلمه ها بازی کنم فقط اینو بلدم "دوستت دارم" ساده اس اما از همه وجودمه 🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 چه شد در من؟! نمیدانم فقط دیدم پریشانم، فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم =) وای خدااااا چ چیزای قشنگی نوشتیییییقربونت برم اخه😍😍😍مرسی جان دلممم خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️