2777
2789
عنوان

پس دادن کادو . راهنمایی لطفا

401 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

سریع میرم سر اصل مطلب

با یه نفر تو رابطه بودم که اوایل رابطه واقعا حس و حالش خوب بود و بهم ثابت کرد قصدش ازدواجه

اما چون خودم درس داشتم ازش خواستم منتظر بمونه

و کل ارتباط ما شد شبی نیم یا یک ساعت تلفنی حرف زدن و تقریبا ماهی یکی دوبارم میدیدیم همو.

کلا نزدیک ۷ ماه با هم بودیم

این یکی دوماه آخر انقد سرد شده بود که من بهش میگفتم حداقل اگر شبا شرایط صحبت نداری ( چون این اواخر فقط دو سه روز یه بار پیداش میشد اونم کوتاه و سرد ) همون سر شب به من خبر بده که بیدار نمونم تا دیروقت

اما حتی یه پیامک نمیداد

منم آدمیم که خیلی شخصیتم برام مهمه

گاهی نگرانش میشدم و خودم بهش پیام میدادم

هر دفعه یه چیز میگفت . منم قبول میکردمو تمام

اما بازم یه خبر از خودش بهم نمیداد من با اینهمه درس مجبور بودم تا دیروقت بیدار بمونم ببینم آقا کی حال کنه یه خبر بده

خلاصه که بحثم داشتیم قبلا

اونم قبول کرده بود که حداقل یه خبر از خودش بهم بده شبا.

اما بازم عملی نمیکرد و غیبش میزد

فقطو فقط وقتی حضوری میدیدمش کلی مهربون بود.

نود درصد وقتام تلفنشو جواب نمیداد و بعد که میسکال رو میدید یه بهونه میوورد

منم بهش گفتم که " نمیدونم این رفتارا تایپته یا دلیل داره فقط میدونم دارم ازت دور میشم "

توقع داشت حتی وقتی ناراحتم هم بحث نکنم و هرموقع بحثمون میشد میگف حوصله بحث ندارم و آف میشد دیگه حتی گوشیشم جواب نمیداد.

من واقعا دوسش داشتم.

هفته پیش بهش اجازه دادم بیاد جلو و رابطه رو رسمی کنه

ولی بازم رفت و گف حالش بده

تا دیشب بهش گفتم : " تو آدم رسمی کردن رابطه نبودی ، واسه همین همش دنبال بهونه ای این اواخر "

گفت کلا از ازدواج ترس داره اما تصور من غلطه راجبش و اجازه من واسه خواستگاری با حال بدی اون تو یه زمان اتفاق افتادن

الان حتی از صبح جواب تلفن نمیده که تکلیفو مشخص کنه

بنظرتون کادوهاشو پس بدم ؟

یکی از کادوهاش طلاست.

ببخشید طولانی شد.

سن هامون هم من : ۲۰ 

اون : ۲۷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اینکه کادو رو پس بدی ب نظرم ی کار هیجانیه.

از نظر من توهم کم کم ازش دور شو و رابطه رو تموم کن.

ولی کادورو چرا پس بدی اخه؟؟؟

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

سرد شده رفته

ادم اول رابطه ذوق داره کور ک بشه تموم میشه

ب همون درست فکرکن برات بهتره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ن اینکه کادو رو پس بدی ب نظرم ی کار هیجانیه. از نظر من توهم کم کم ازش دور شو و رابطه رو تموم کن. و ...

دوس ندارم یه زمانی منت سرم باشه

البته خودمم کادوهای گرون دادم بهش.

ینی تنها نیستم واقعا ؟😶

منم همینطور بودم جوابمو دیر به دیر میداد سرد میشد بهونه کار میاورد سنمون هم مث شما دوتا بود 

فقط وقتی میرفتیم بیرون باهام مهربون بود اما یه روز امتحانش کردم و اون روی خودشو نشون داد :)

خب که چی 

تایم بدی رابطه رو شروع کردین اگه پسر خوبی بود با یه برنامه ریزی درست هم میشد درس بخونی هم رابطه ادامه داشته باشه عادی.

اینکه کسی اول شوق و ذوقش تردش کنی واسه اینده شخصی خودت سردی میاره بلاخره.

ولی سال کنکور اگه بود کلا رابطه اشتباه بوده شروعش، سن شما واسه ازدواج مناسب نیست. ایشون هم ترس نداره از ازدواج کلا سرد شما از رابطه، وگرنه میگفت بذار زمان بگذره نه وسط بحث بگه حوصله ندارم برم. اگه شخصیتون مهمه پاستون یه قدم عقب برید بذارید اگه موندیه خودش تلاش کنه ، درمورد کادو هم بعد از تلاش کردن یا نکردنش تصمیم بگیر،اگه کلا رفت که بفرست واسش اگه موند و تلاش کرد که مونده دیگه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
منم همینطور بودم جوابمو دیر به دیر میداد سرد میشد بهونه کار میاورد سنمون هم مث شما دوتا بود  ف ...

واقعا نمیفهمم کسی که قصدش جدی نیس چرا سراغ هرزه ها نمیره

چیکار دارن ما دختر خونگیا رو💔

واقعا نمیفهمم کسی که قصدش جدی نیس چرا سراغ هرزه ها نمیره چیکار دارن ما دختر خونگیا رو💔

تو رابطه یا باید دهن خودت سرویس بشع یا دهن کسیو سرویس کنی اونام ترجیح میدن دهن کسیو سرویس کنن تا خودشون

خب که چی