2777
2789
عنوان

کنکور ۴۰۳🙏☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲👌 روزی چند ساعت بخونم

از چهار ساعت شروع کن نهایتا 8.۹  ساعت توی تابستون

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

برای گرفتن مشاوره با گروه بزرگ معلم شو کلمه مشاوره را ارسال کنید 09363555177

تا پایان تیر تخفیف مشاوره داریم فقط و فقط با200هزار تومان در ماه صاحب مشاوره تخصصے شوید 

⭐️برنامه شخصے سازے شدی

⭐️مطالب درسی

⭐️مطالب انگیزشی و مشاوره و نحوه خواندن دروس

⭐️آزمون 

⭐️گزارش کار هر شب

⭐️در دسترس بودن مشاور شما همیشه

تازمان مصاحبه فرهنگیان همراهتونیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11465259/کنکوریای-۴۰۳

چقد تو مهربونی🥲خانوم معلم درست گفتم؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اوه راحته باو  من از مهر دوازدهم شروع کردم صفر صفر بودم چون تغییر رشته داده بودم رسوندم همه رو ...

واقعا؟افرین بهت روزی چقد میخوندی

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

انسانی؟ یه تاپیک دارم:نکاتی برای کنکور ۱۴۰۳ به بعد اونو بخون به دردت میخورا

باشه عزیزم ممنون

میشه درخواستمو قبول کنی

گزارش زدم تعلیق که شدی میفهمی

از چهار ساعت شروع کن نهایتا 8.۹  ساعت توی تابستون

نمیرسه به۴ ساعت 💔

برای گرفتن مشاوره با گروه بزرگ معلم شو کلمه مشاوره را ارسال کنید 09363555177 تا پایان تیر تخفیف ...

تاحالا نتیجه دانش آموزاتون رو دیدین؟ یا سال اولتونه نشنیدم اسم گروه تون رو 

خودتون چی می‌خونید رتبه تون چند شد

تاحالا نتیجه دانش آموزاتون رو دیدین؟ یا سال اولتونه نشنیدم اسم گروه تون رو  خودتون چی می‌خونید ...

بله عزیزم نتیجه هم مشاهده کردیم و همچنین من تنها نیستم یه گروهی از معلمان هستیم ک برخی از آنها فارغ التحصیل شدن و برخی دیگر خودشون هنوز دانشجو معلمن و جز رتبه های برتر بودن  .این گروه رو تشکیل دادیم و مشاوره میدیم برای اطلاعات بیشتر میتونید پیامک بدید به شماره و یا تماس بگیرید حتما راهنماییتون میکنیم