2777
2789
عنوان

نائب زیارت عاشورای حق شناس

164 بازدید | 24 پست

کسی میتونه نائب بشه فقط ۳ روز خواهش میکنم اگه کسی هست اطلاع بده ممنون میشم

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادابش چیه سخته؟

بله یکمی سخته نمازتون نباید قضا بشه،دروغ،تهمت،غیبت،حرف بد،واینکه نباید عصبی بشید،با نامحرم حرف حصوصی نباید داشته باشین،حجاب رعایت کنید و ....

اول چله ۱۰۰ الله اکبر

۱ لعن و ۱ سلام امام حسین(ع)

خواندن زیارت عاشورا از اول تا سر صد لعن

نماز هدیه برای امام حسین(ع)

بازهم ۱۰۰ الله اکبر

خواندن زیارت عاشورا از اول تا اخر همراه با ۱۰۰لعن و۱۰۰ سلام

نماز زیارت برای امام حسین(ع)

صدقه برای امام زمان

بله یکمی سخته نمازتون نباید قضا بشه،دروغ،تهمت،غیبت،حرف بد،واینکه نباید عصبی بشید،با نامحرم حرف حصوصی ...

تمام شرایطی که گفتی همیشه دارم یعنی کار به ختم برداشتنم نداره جز یکی.اونم عصبی شدن..بچه کوچیک دارم خیلی اذیت میکنه و کاریت میکنه که عصبی بشی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اما چقدر خوبه اگه ادم بتونه چله بگیره یکجور تزکیه نفس خیلی خوبه

انقد خوبه که تا نگیری درک نمیکنی انقد حس و حال خوبی بهت میده پر از انرژی پراز امید اگه میتونی بگیر حتما هم حاجت محال میده هم روحتو جلا میده

راستی نباید به کسی بگی چله داری و اینکه بین چله با کسی حرف نزنی

انقد خوبه که تا نگیری درک نمیکنی انقد حس و حال خوبی بهت میده پر از انرژی پراز امید اگه میتونی بگیر ح ...

دوست دارم بتونم بگیرم اما سخته واقعا تو طول روز چندبار عصبی میشم..بعدشم پریودی میفته اونوقت باید بگردی دنبال کسی نائبت بشه ایا عالم اون هم درست انجام بده یانه

انقد خوبه که تا نگیری درک نمیکنی انقد حس و حال خوبی بهت میده پر از انرژی پراز امید اگه میتونی بگیر ح ...

خوش به سعادت تو..خیلی برای منم دعا کن که بلکه معجزه بشه تا اخر امسال خونه دار بشم

حتی به شوهرتم نباید بگی؟

حتی به شوهرتم نباید بگی؟

چرا میتونی بگی که اون ۱ساعت بین چله باهات صحبت نکنن 

ایام پریودیم میتونی بدی همسرت بخونه بجات

راستی از طلوع افتاب تا غروبشم فقط وقت داری برای خوندنش

خوش به سعادت تو..خیلی برای منم دعا کن که بلکه معجزه بشه تا اخر امسال خونه دار بشم

انشالله به حاجت قلبیت میرسی عزیزم بخدا من سر نمازام همیشه مستجرارو دعا میکنم خونه بگیرین خودم مجردم ولی درکتون میکنم انشالله تا اخر امسال خدا براتون معجزه میکنه

شمام درحق من دعا کن به اونی که دوسش دارم برسم خواهش میکنم

انشالله به حاجت قلبیت میرسی عزیزم بخدا من سر نمازام همیشه مستجرارو دعا میکنم خونه بگیرین خودم مجردم ...

من مستاجر نیستم  خونه پدرشوهرم نشستم اما خب سختمه هم کوچیک هم به هرحال ادم خونه مستقل خودش رو میخواد هم سختیهای خاص خودش رو داره‌.

ان شاء الله عزیزم به اونی که میخوای میرسی... به ام البنین بگو سه سوت برات درستش میکنه

من مستاجر نیستم  خونه پدرشوهرم نشستم اما خب سختمه هم کوچیک هم به هرحال ادم خونه مستقل خودش رو م ...

میشه شما برام نذر کنی شما ازشون بخوای وقتی حاجت روا شدم اداش کنم در حقم خواهری کنید یه دنیا ممنونتم