2777
2789

بچه ها کسی هست تو بارداری قهوه هسته خرما و کلم بروکلی و دانه چیا استفاده کرده باشه و مشکلی پیش نیاد ؟ من خیلی کلم بروکلی دوست دارم قشنگ غذام هضم میشه مثلا روی هر شه وعده غذا باید یکدونه کلم بروکلی بخورم ، دانه چیا هم قبلن برا چربی خون میخوردم که مشکلم رو رفع کرد الان موندم بد نیست بخورم مثلا روزی یک قاشق غذا خوری یا یک قاشق مربا خوری برا یبوست خوبه ، بعد اینکه قبلن قهوه هسته خرما برا کنترل قندم میخوردم الان نمیدونم میتونم استفاده کنم یا نه و اینکه هنوز خیلی کوچیکه ب سن قانونی نرسیده نمیدونم بخورم نخورم طبع قهوه هسته خرما گرم و خشکه مثل انجیر گرم و خشک کسی مصرف کرده نظر بده ؟ دکترا هم ماشالله راجب غذا بپرسی انگاری هیچی نمیدونن جایی می‌شناسید رژیم بارداری بنویسن یا پیجی اگر می‌شناسید معرفی کنید ممنون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سن قانونی نرسیده؟ 

بارداری هر چیزیو مصرف نکن مخصوصا اون هسته خرما

بروکلی به اندازش بد نیست 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

احتیاط کن 

خب هسته خرما که گرمه چیا هم فک کنم نخوری بهتره

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ببخشید مرتبط نیست سوال شد برام کی به سن قانونی نرسیده و بنظرم با پزشک تغذیه مشورت کن حتما

باردار هستم دکتر بهم گفت بتا خیلی پایینه هنوز ب سن قانونی نرسیده باید صبر کنم و چیزی مشخص نمیشه فعلا

به سن قانونی نرسیده؟  بارداری هر چیزیو مصرف نکن مخصوصا اون هسته خرما بروکلی به اندازش بد نیست ...

بروکلی بنظرت مثلا یک دونه صب یک دونه ظهر یک دونه شب مشکلی پیش نمیاد؟ خیلی بزرگ ن ها متوسط رو ب پایین انتخاب کنم مشکلی نیست ؟ آخه میگن همه چیز به اندازه واقعا نمیدونم این اندازه اندازه میگن یعنی چی همه چیز میترسم کم میخورم 

باردار هستم دکتر بهم گفت بتا خیلی پایینه هنوز ب سن قانونی نرسیده باید صبر کنم و چیزی مشخص نمیشه فعلا

اها ازاون لحاظ عزیزم انشالله قدم نی نی براتون پراز برکت باشه اگه پزشک تغذیه نزدیکت نیست میتونی انلاین ویزیت کنی

دیگه کنکوری نیستم