2821
2789
عنوان

کار درمنزل

105 بازدید | 8 پست

سلام میخواستم ببینم تاحالا تو این شرکتایی ک تو اینستا هستن و کار درمنزل میدن مثلا ادمینی و تایپ واینا شرکت کردین یا کسیو دیدین شرکت کنه؟چطور بوده؟؟لطفا اگه چیزی میدونین بگین

کلاهبرداریه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شرکت کردین یا کسیو دیدین شرکت کنه؟

شرکت نکردم ولی کسایی ک شرکت کرده بودن میگفتن اونایی ک یه مبلغی اولش میگیرن تمامشون کلاهبرداری 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
من کارم آنلاینه اما نه ادمینی تو حوزه سلامت پوست و لائن زیبایی کار می‌کنیم اگر دوست داشتی میتونم راه ...

ممنونم..خودتون راضی هستین از درآمدش؟فروش محصولات دارین؟

ممنونم..خودتون راضی هستین از درآمدش؟فروش محصولات دارین؟

قربونت. آره عزیزم حتی از کیفیتشون هم خیلی راضیم منم تو نی نی سایت باهاش آشنا شدم اولین بار خودم چند تا چیزی که لازمم بود خریدم چون آرایشگرم بالاخره پای اعتبارم وسطه اگر چیز یی کیفت تبلیغ کنم آبروی خودم میره اعتبارم از دست میدم خدایی استفاده کردم خوشم اومد مشغول به کار شدم الان خدا رو شکر فروشم دارم اوایل صادقانه بگم دوست ندارم دروغ بگم که اوایل فروش عالی داشتم نه اینجور نبود اوایل خیلی فروش نداشتم بلد نبودم قلق کار که اومد دستم اوکی شدم تمام آموزش ها هم رایگانه خوبیش اینه هزینه ای پرداخت نمیکنی. چیزی رو از دست نمیدی که هیچ برعکس کلی مهارت کسب میکنی حتی اگر تمایل داشته باشی کاملا رایگان لاین پاکسازی پوست هم بهت یاد میدن خیلی روش های مختلف برای درآمد داریم اگر دوست داشتی بهت میگم 

شرکت نفیسه؟من تو فروش مشکل دارم

آره عزیزم نفیسه خب همه اولش همینن بعد یاد میگیری منم اولش مشکل داشتم ولی یاد گرفتم بازم هر جور خودت فکر میکنی عزیزم هیچ اجباری نیست اگر دوست داشتی کار کنی در خدمتم راهنمایی میکنم 

2825
2823
2791
2779
2792