2777
2789
عنوان

ازدواج و مجردی

146 بازدید | 15 پست

من نامردی داشتم و طبق تجربم میگم 

همون طور که ازدواج یعنی مسئولیت

مجردی هم تا حد زیادش یعنی تنهایی 

تو ازدواج به خدا حلوا پخش نمی کنن ازدواج همش مسئولیته و یابد تو همه بلوغ ها رشد کنیم تا بتونیم ازدواج خوبی داشته باشیم ولی خب بنظرم بهتر مجردی هس 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
درسته 

💙❤️

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی هم بگی ما نمی‌فهمیم باید خودمون تجربه کنیم 

وقتیم جدا میشن میگن کاش یکی بود بهمون می گفت 

هر چیزی به اندازش خوبه.

اینکه متاهلی دنیای مسئولیت پذیریه درسته، اما خب هممون نمیتونیم بدون نقص باشیم، در واقع باید تلاش کنیم بهتری خودمون بشیم. .

ازدواج درسته ورود به یه شرایط دید و شاید سخته، اما مجردی هم عیبای خیلی بدی داره.... 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

تا حدودی بله ولی من خودم تا زمانی که باهمسرم‌زیر یه سقف نرفتم رشد نکردم تنها موندن و مجرد موندن رش ...

درسته کاملا قبول دارم👌🏼👌🏼💙

ولی الان بچه هایی ک هنوز خودشون نمی تونن برا خودشون حتی تصمیم بگیرن دارن دل به ازدواج میدن 🥀

درسته کاملا قبول دارم👌🏼👌🏼💙  ولی الان بچه هایی ک هنوز خودشون نمی تونن برا خودشون حتی تصمیم ...

خب دیگم نمیتونن گلم

من هزار و یک مشکل داشتم کی دستمو گرفت ببرتم پیش مشاور

کی‌نشست بگه راه درست چیه 

اینایی هم ک دور و برم بودن خودشون بدتر ازهمه هیچی بلد نیستن

هزینه کردم کلاس رفتم دوره دیدم‌کتاب خوندم شدم‌این

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

سلام ببخشید میشه تمام مسئولیت هایی که داره رو بفرمایید ؟

مسئولیت تصمیم های بزرگ مالی، مسئولیت تصمیم های بزرگ برای مسئله هایی ک بعد ازدواج پیش میاد و بعد ازدواج مجبوری بیشتر رو شناخت جنس مخالفت دقیق بشی 

مسئولیت حل اخلاف هایی که پیش میاد ووو

مسئولیت تصمیم های بزرگ مالی، مسئولیت تصمیم های بزرگ برای مسئله هایی ک بعد ازدواج پیش میاد و بعد ازدو ...

ببخشید ولی من متوجه دوتای اولی نشدم 

مگه همه تو زمان مجردی مشکل مالی ندارن و برای حلش تلاش نمیکنن ؟ 

مگه ما برای زندگی بهتر در جامعه وظیفه نداریم درباره جنس مکملمون اطلاعات جمع کنیم ؟ که حالا بخشی از این اطلاعات رو در زندگی مشترک هم به کار میاد 

مگه تو مجردی اتفاق نمیفته آدم با اعضای خانواده خودش ، مدیر، همکار ، دوست و غیره به مشکل بخوره و بشینه با گفتگو حلش کنه ؟ 

من زمانیکه تاپیک شمارو خوندم فقط برام سوال شد که چطور میشه یک آدم مجرد بی مسئولیت باشه در صورتیکه من و تمام افراد مجردی که میشناسم همه دغدغه مندیم و تمام این فرمایشات شمارو انجام میدیم 

حتی خود من هم سرکار میرم هم میام خونه باید والدین سالمندم رو رسیدگی کنم و هم چندتا غذا بپزم براشون، خونه رو تمیز کنم و پول شارژ و بقیه چیزارو بدم 

آیا واقعا مجردی یعنی بی مسئولیتی؟ پس چرا ما بی مسولیت نیستیم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ببخشید ولی من متوجه دوتای اولی نشدم  مگه همه تو زمان مجردی مشکل مالی ندارن و برای حلش تلاش نمی ...

ببخشید نتم تموم شد الان نت گرفتم دوباره اومدم 

راستش تو دوران مجردی مسئولیت خودمون به عهده داریم ولی بعد ازدواج مسئولیت یکی دیگه هم میفته به عهده مون، مسئولیتی که دوطرفه ست و وقتیم بچه میاد مسئولیت جدید و بیشتر........ 

ببخشید نتم تموم شد الان نت گرفتم دوباره اومدم  راستش تو دوران مجردی مسئولیت خودمون به عهده دار ...

نه خواهش میکنم 🧡 

آهان پس متنتون برای دوستان خیلی جوون بود که دست به سیاه و سفید نمیزنن 

حله ✌🏻

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)