سلام ممنون میشم جوابم رو بدین ما ۴سال پیش خونه خریدیم با طلای خودم طلا خونه پدریم شوهرم گفت این خونه واسه خودته خونه سند نداشت چون وام داشت خانمه الان وام رو تصفیه کرد من باردار هستم با شکم گنده هی رفتم بنیاد و رفتم مراحل قانونی رو انجام دادم رسید به وکالت خواست بهم وکالت بده منم یه شوهرم زنگ زدم که امضا کنه شوهرم داد بی داد کرد که باید پول سند رو خانمه بده و امضا نکرد ثبت اسناد گفت حالا شما دعوا دارید من دیگه قبول نمیکنم باید پسر خانمه بیاد الان سوال من اینه که میتونم به دفتر خونه دیگه برم با یه شاهد بجز پسر خانمه یا نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وکالت اداری برای انجام انتقال مالکیت سند در هر دفترخانه ای قابل انجام هست حتی اینکه شهر دیگه ای باشی ...
میدونم عزیزم من رفتم واسه وکالت خب وارد سیستم کرد ولی آخرش امضا نکردن میگم میتونم به جای دیگه هم برم یا چون وارد سیستم کرده حتما باید پسرش بیاد یا همون دفتر خونه برم
میدونم عزیزم من رفتم واسه وکالت خب وارد سیستم کرد ولی آخرش امضا نکردن میگم میتونم به جای دیگه هم بر ...
هر جا دوست دارین میتونین تشریف ببرید حضور پسر ایشون هیچ لزومی نداره فقط کافیه شخص فروشنده به شما وکالت بده . حتی حضور خود شما به عنوان خریدار هم نیازی نیست چون شما وکیل محسوب میشین فقط موکل کافیه امضا کنه