2821
2789
عنوان

چ کنم

56 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها گوشی دوستموو گرفتم ازتون مشورت بگیرم

اولین باره میام سایت

ب کمکتون نیاز دارم

بچه ها با یه آقایی داریم آشنا میشیم برای ازدواج،منتها ما اوضاع مالیمون اصا خوب نیی ک بخوام هر بار ی لباس جدید بپوشم

ی کت شلوار دارم میپوشم بهمم میاد ولی سه چهار باره دارم همین و یه لباس دیگه رو میپوشم

هر بار فقط دارم شومیز زیرش و با شالمو عوض میکنم

تا این هفته ک میخوام بگیرم ی لباس جدید

چ کنم امروزم دوباره کت شلوار بپوشم؟😭

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از دوستت یا  اینور اونور قرض کن الان همه همینن من خودم فک کردی هر روز واسم لباس میخرن؟😂💔

وای هیشکی نیسسسس ازش بگیرم

الان دوباره همون و بپوشم شومیز زیرشو باز عوض کنم

کتش باز بود

با ی دکمه ببندمش 

س چهار تا دکمه ی جلوشم بکنم بازم مشخص میشه؟

اینجا دوستی ندارم آخه

فامیل چی ؟ دخترخاله ، دختردایی ، زندایی، زنعمو

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
وای هیشکی نیسسسس ازش بگیرم الان دوباره همون و بپوشم شومیز زیرشو باز عوض کنم کتش باز بود با ی دکمه ...

ولی یه چیزی بگم مردا زیاد دقت نمیکنن به این جزییات ، من یه بار فقط شالمو عوض کرده بودم تو دانشگاه وگرنه همون مانتو شلوار قبلی ، بهم گفت استایلتو عوض کردی😐😂

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
ولی یه چیزی بگم مردا زیاد دقت نمیکنن به این جزییات ، من یه بار فقط شالمو عوض کرده بودم تو دانشگاه وگ ...

وای اوفی😭😂رفتم کتمو کلا از نوع ساختم

کلا عوض شددددد😃😃بی پولی چقد ادمو خلاق میکنه

وای اوفی😭😂رفتم کتمو کلا از نوع ساختم کلا عوض شددددد😃😃بی پولی چقد ادمو خلاق میکنه

😍🤩😁