2777
2789
عنوان

اتاقم

414 بازدید | 12 پست

سلام خانما من با خانوادیه شوهر زندگی میکنم  اتاقم یه جوری شده ک دوتا در داره یه در ببخشید وقتی میخام دششویی اینا برم راحتم یعنی درش مستقیم ت حیاته 

دره دومش مستقیم میره ت هالو پزیرایی اقاقمون خیلی کوچیکه خوبیش اینکه دوتا در داره ولی بدیش خیلی کوچیکه اصلا جا نیس تا وسایلمونو بزاریم ت اتاق هموش بالایه کمدن هرکی میات داخل اتاق انگار تازه نقل کردیم خیلی کوچیکه الان یه اتاقی هست بزرگه خیلی بزگه خوبه ب شوهرم گفتم بزار انو ببریم شوهرم میگه اینجا اگه بمونیم ت راحتی یعنی چون درش مستقیم ت حیاته راحتی ولی چون کوچیکه خیلی ازیتم بعدش تختمون خیلی بزرگه نصفه اتاقو برداشته حالا بنظرتون برم همون اتاق بزرگرو ببرم  همون اتاق بزرگه فقد یه در داره ک مستقیم میخوره ت هال او پزیرای حالا چکار کنم😮‍💨 

خب وسایلاتو بزار تو اتاق بزرگه 

بعدم دیدی اتاقت جا نداره خب تخت و جمع کن 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چندبار میخوای بری دسشویی و ازون در رد بشی 

اما مدام تو اتاق زندگی میکنی و راحت نیستی! اتاق بزرگ بهتره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

منم الان نامزدم خونه همسرمم اتاقش کوچیکه 

اذیت بوذیم رفته تخت دو نفره خریده ولی واقعا تو اتاق اصلا جا نیس میگم جمع کن ولی چون دیسک داره نمیتونه زمین بخواب 

شما اگه مشکل نداری یه مدت تخت و جمع کن ان شاءالله صاب خونه شی

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

منم قبلا اتاقم دوتا در داشت بهتر بود

ولی یه اتاق دیگه برا خودمون رنگ و آماده کردیم ک یه در به هال داره ولی نزدیک در ورودی هست اینجوری هم من راحتم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40