2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

108 بازدید | 19 پست

بچه ها دوست پسرم که خیلی سال با هم بودیم چند وقته ازدواج کرده. اوایل افسرده شده بودم. قصد ازدواج نداشتیم ولی بازم. و الان با اینکه یک ساله که ازدواج کرده نمی تونم از ذهنم بیرونش کنم. بعضی وقتها حس تنفر دارم بهش. بعضی وقتا دلتنگ می شم. گاهی گریه می کنم برای اون روزا و خاطرات.  فک می کنم یعنی منو کلا فراموش کرد؟ اون همه خاطره ها. اون همه....... مگه میشه آدم راحت همه چی رو فراموش کنه. چطور می تونم از ذهنم بیرونش کنم. 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره فراموش میکنه من مثلا اونی که قبلا دیوونه وار دوسش داشتم و جدا شدیم فراموش کردم زندگی انقد دغدغه داره 

تو هم فراموشش کن باید دوباره به کسی دل ببندی چرا ازدواج نمیکنی 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سر خودت گرم کن 

پیاده روی . دورهمی . کلاسی . باشگاهی

از نت ویدیو آموزشی ببین 

اگه شرایط مالی داری برو دنبال هنری که دوسداری 

برو سر کار 

ببین این ی زخم عمیق روی قلبت ک هیچ وقت خوب نمیشه

ولی قرار هم نیست تا ابد زندگیت مختل شه 

زندگیت بکن

مطمئن باش آدم درست تری سر راهت قرار میگیره

اینو نه برای تسکین شما 

بلکه تجربه کردم که میگم 

خدا حواسش بهت هست 

وقتی یادت میفته حواس خودت پرت کن 

موزیک.  هدیه . عکس.  هرچیزی که باعث میشه یادش کنی بنداز دور 

فراموش چی  تو تفریحش بودی عزیزم این مدل ادما به هیچ کس تهد ندارن و منتظر کوچک نرین فرصت برای خ ...

یعنی به زنشم تعهد نداره. یه ساله ازدواج کرد. اوایل می دید من ناراحتم و گریه می کنم تا سه ماه بعد ازدواجش بهم زنگ می زد ولی یهو دیگه زنگ نزد. داغون شدم 

سر خودت گرم کن  پیاده روی . دورهمی . کلاسی . باشگاهی از نت ویدیو آموزشی ببین  اگه شرایط ...

همه این کارا رو می کنم. ولی یادمه. فقط دوست دارم فقط یه بار صداشو بشنوم. 

عزیزم طرف یه عمر زندگی می‌کنه طلاق میگیره سریع بعدش ازدواج میکنه دیگه دوستی ک جای خود داره

البته این ازدواج دومش بود بعد ده سال. تو ازدواج اولش به زنش خیانت کرده بود 

عزیزم طرف یه عمر زندگی می‌کنه طلاق میگیره سریع بعدش ازدواج میکنه دیگه دوستی ک جای خود داره

خب کسی که طلاق می گیره حتما با طرفش نمی ساخته یا بدی دیده. ولی من بدی نکردم بهش. با هم دعوا نمی کردیم. 

همه این کارا رو می کنم. ولی یادمه. فقط دوست دارم فقط یه بار صداشو بشنوم. 

حسرتش همیشه به دلت میمونه 

حسرت صداش 

نگاهش

حسرت یبار دیگ دوستدارم ازش شنیدن 

حتی تو خواب خواهی دید 

منم جدا شدم 

منو بدجور روند از خودش 

ازدواج کردم 

بعد چند سال خواب دیدم تو لباس دامادی 

وقتی بچه دار شد تو خواب دیدم بچه اش 

کنار بیا 

این ی رنج همیشگی خواهد بود برات