2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمارش و میشه بدی ؟کارش خوبه؟

من یبار گرفتم خوب بود 

درخواست میفرستم خصوصی بهت بگم که تعلیقم نکنن

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
من یبار گرفتم خوب بود  درخواست میفرستم خصوصی بهت بگم که تعلیقم نکنن

این پست نی نی یار پنج رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11597760/کی-ف-ا-ل-میخاد-بیا-تووو?postId=301635965

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

این پست نی نی یار پنج رو بخونین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/11597760/کی-ف-ا-ل-میخاد ...

من فا‌ل گیر نیستم فقط خواستم به یکی کمکی کرده باشم ، اگه یه روزی باعث بشی تعلیق بشم از اعماق قلبم نفرینتون میکنم 

سرتون تو زندگی خودتون باشه لطفا آفرین😘 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
من فا‌ل گیر نیستم فقط خواستم به یکی کمکی کرده باشم ، اگه یه روزی باعث بشی تعلیق بشم از اعماق قلبم نف ...

@نی_نی_یار_پنج  

سلام

من فقط لینک پست شما توی یه تاپیک دیگر رو براشون فرستادم همین.

بعد همچین حرف هایی رو می زنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@نی_نی_یار_پنج     سلام من فقط لینک پست شما توی یه تاپیک دیگر رو براشون فرستادم همین. ...

چیه چرا بهتون برخورد سریع نی نی یار تگ کردی توهین کردم یا تهدید ؟ اینجا رو میتونی کاری کنی تو دنیای واقعی چیکار می‌کنی 🤣؟؟ 

بعدم کسی که چندین سال عضو سایت هست فکرکردی قوانین رو نمیدونه چی تو خودتون دیدین ؟

بعدم نی نی سایت هرچی داره از همین کاربرا و بازدیدش داره 

و در ضمن چندتا کاربری دیگه دارم فکرنکن برم دیگه نمیتونم برگردم

چیه چرا بهتون برخورد سریع نی نی یار تگ کردی توهین کردم یا تهدید ؟ اینجا رو میتونی کاری کنی تو دنیای ...

عزیزم اگر قدیمی هستین و قانون رو میدونین چرا معرفی میکنین؟ مگه نمیدونین تو خصوصی هم بگین لغو میشین واسه همیشه؟ یه سر به تاپیک های من در مورد معرفی دعانویس بزنین ایشون بد کردن که بهتون گفتن بدونین لغو نشین؟ اگر ندانسته شماره رو بدین یا بگین بیا خصوصی و گزارش بخوره که صد در صد میخوره و لغو بشین واسه همیشه خوبه؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

@نی_نی_یار_پنج     سلام من فقط لینک پست شما توی یه تاپیک دیگر رو براشون فرستادم همین. ...

سلام عزیزم اصلا به کسانی که دعانویس معرفی میکنن چیزی نگین بذارین گزارش بخورن کاربریشون بسته بشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم اصلا به کسانی که دعانویس معرفی میکنن چیزی نگین بذارین گزارش بخورن کاربریشون بسته بشه

سلام

باشه ممنون

🦋🦋🦋