بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمی بی توجهی کنید و اینهمه تحویلش نگیرید. بعضی ها ارزش تحویل گرفتن زیاد رو ندارند
شما که آقا هستید میشه راهنماییم کنید؟
چطوری بی توجهی کنم که بیشتر جذب بشه؟
میترسم من بهش بی توجهی کنم فکر کنه زیر سرم بلند شده یا توجهش بره سمت کسه دیگه یا کلا بی توجهمیو بذاره پای اینکه درکش میکنم که کار داره و فلان و براش عادی بشه
شما که آقا هستید میشه راهنماییم کنید؟ چطوری بی توجهی کنم که بیشتر جذب بشه؟ میترسم من بهش بی توجهی ...
یه چیزی بگم تجربه شخصی منه. مثل من هول و ولا نداشته باشید ، اکه نبینمش میمیرم نداشته باشید ،آخرش میشکنید اگر طرفتون اونجوری که میگید منطقی هست. من با کسی که دوستش داشتم رفتیم مشاوره، مشاور گفت شما اولویت و تمام هم و غمتون این خانمه ولی این خانم تمام افکارش رو در یک سو هدفمند نکرده بلکه هم درس میخونه هم برای وکالت میخونه هم خانوادش رو داره و در کنارش شما رو، اما من بدبخت از همه چیم میزدم و فقط و فقط اولویت این خانم بودند. نمیگم شما بی تفاوت باشید اما برای کسی تب کنید که براتون تب میکنه مثل خودتون پیگیر هست، ایشون پیگیری نمیکنند شما هم نکنید، نگذارید که بدونن که اگه نباشه شما داغون میشید اینجوری شما میرید در قسمت ضعیف ماجرا و ایشون رهبر و راهبر شما میشن، عشق و دوست داشتن، پیگیری و عطش باید دوطرفه باشه، یک طرفه ش پشیزی نمی ارزه
دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
دقیقا منم مثل شمام اولویتم کاااملا اونه ولی اون برای همه چیزش قشنگ وقت میذاره کار و درس و خانواده ...
خب این یعنی عاشقتون نیست. مثل من نباشید، آخرش خواهید شکست، روح و روانتون رواین عشق یک طرفه فرسوده خواهد کرد و آخرش میشه گدایی محبت، ان شالله جریان شما مثل من نشه که مرارت ها کشیدم، اشک ها ریختم و خواهش ها کردم و متاسفانه آخرش منو تمثیل کرد به گرسنگان سومالیایی که عقده محبت داره. به خدا بعضی ها ارزش عشق ندارند
الان پست مربوط به نخریدن هدیه رو از پست های شما خوندم، ببینید من هر روز یه دسته گل بزرگ براش میخریدم چ میبردم، خر رنگ رزی که بگید من براش خریدم. مردها باید بدونند که خانم ها عاشق گل هستند، هرچند ارزشی به دسته گل های من داده نشد
هرجور جدا بشم میشکنم نمیخام تهش جدایی باشه میخام درستش کنم ولی از درون از وابستگیم و احساسم کم کن ...
ان شالله تهش وصال و ازدواج هست و جدایی نیست. سعی کنید شما هم علاوه بر عشق وعاشقی اولویت بندی های دیگه هم داشته باشید. ممنونم از شما. ان شالله خوشبخت شید و حال دلتون هنیشه خوب باشه