2777
2789
عنوان

خسته شدم

123 بازدید | 9 پست

بچه ها رفتم دکتراست به شدت استرس واضطراب داری..

خودم میدونم چرا..اکثرش به خاطر همسرم.. 

دوست دارم همیشه جلوی بقیه خوب باشه‌‌..اصلا دوست ندارم کسی بگه مثلا فلان رفتار شوهرت بده.. دست خودم نیست...حالا همسر من خساست ۳۰درصدی داره طبق گفته مشاور..گفت زیاد مشکل زا نیست وهرچه بگذره بهتر میشه..

خرید خونه رو بگم میکنه..چیزی لازم داشته باشم می‌خره..ولی اگه خودم نگم هیچی...

وبرای همین‌دوست دارم وقتی سفری یا جایی میریم کسی همراهمون نباشه..چون یه سری رفتارای خاص داره نمیخوام کسی متوجه بشه..ولی یه سفریه روزه داشتیم برای هیئت دوستش... همسرم زنگ زد مامانم که اونم بیاد همراهمون..

ما باید ۹ونیم میرسیدبم هیئت.‌یکم دیررسیدیم...توراه یه تعارف سرد کرد که اول موافقین بریم هئیت یا اول شام بخوریم ؟منم قبلش بهش گفتم عزیزم اول شام..زشته مامان گرسنه میمونه..مامانم گفت عزیزم هرطور خودت راحتی..اونم رفت هیئت دست برقضا توهیئت شام دادن..خیلی خیالم راحت شد..

توراه برگشت بهش گفتم یه آبمیوه یه چیزی بگیر...به مامانم گفت خاله چیزی نمیخواین؟ مامانمم با کلی تشکر گفت فقط آب.‌اونم رفت یه آب کوچیک خرید..خیلی خجالت کشیدم..بعدبهش گفتم خب یه دوتا کیکی..خوراکی چیزی..حداقل یه آب معدنی بزرگی‌‌..

حالا ازوقتی برگشتیم خوابم نمیبره..همش استرس دارم مامانم الان فکر میکنه وای چقدر خسیس بوده..

وقتی بهش راجب کاراش میگم..خودش هم نمیدونه چرااینجوری میکنه یاازنظر خودش کارش مشکلی نداشته.‌ولی این منم که همیشه استرس دارم..نمیدونم چیکاررکنم..

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گلم مردا نمیدونن اینارو.یا شایدم خودشونو میزنن ب ندونستن

یا خودت همراهش برو خرید اینجور مواقع.یا بگو مثلا ابمیوه و کیک و فلانم بگیر.مستقیم بهش بگو بخر ک بخره

وقتی گفت غذا یا هیئت.میگفتی نه اول غذا

به نظر من که کار خاصی نکردن .شمام خیلی حساس نشو .. 

ببین آقایون خیلیاشون اینجورین . یعنی انگار یه رفتار مختص مردهاست ... منطوریم ندارن حتی شاید ۳۰ درصد هم خسیس نباشن و هیچ مشکلی نداشته باشن ولی خیلی هاشون اینجورین حتما باید چیزیو بهشون بسپری و بگی تا مثلا انجام بدن . اونم دست خودشون نیست . مثلا شما اگه میگفتی یه آب با دوتا کیک بگیر حتما میگرفت 

و تو ذهن خودشم مثلا کار بدی نکرده که فقط یه آب گرفته . از نگاه ما اینجوریه مثلا ... 

تا حدودیم برمیگرده به طبیعت ذهن زن ها و مرداا . ما خانوما عادت داریم ذهن خوانی کنیم ، تصویر سازی کنیم ، پیش بینی کنیم ... 

آقایون و باید هر چی میخوای مستقیم و واضح بدون لفافه بهشون بگی . .. چون اونا کمتر ذهن خوانی و تصویر سازی دارن 

شوهرت خسیس نیست اگر بود اصلا تعارف نمیزد فقط لارج نیست و نمیدونه ی سری چیزارو تشویقش کن همش بکو ...

میگم تاثیر نداره..کلا وقتی بدونم با کسی هم مثلا میره گردشی جایی همش استرسشو دارم..

مهمان که داشته باشیم بهش لیست میدم همه چی میاره.‌چیزای خوب هم میاره‌‌..خودم چیزی بخوام کارتش رومیده میگه برو بخر..ولی همه چی رو خودم باید بگم..اصلا انگار به ذهنش نمیرسه

تا حدودیم برمیگرده به طبیعت ذهن زن ها و مرداا . ما خانوما عادت داریم ذهن خوانی کنیم ، تصویر سازی کنی ...

میدونی مشکل من اونجاست که تو خانواده خودم به شدت پدرومادرم دست ودل بازن وخودم بیششششششتر...

ومامانم اگه رفتاری ببینه اینجوری مستقیم بهم میگه ..دوست ندارم‌‌ ذره ای فکر کنن همسرم خسیس واون دامادمون دست ودل باز..

همسرم اهل صرفه جویی با چندین مشاور صحبت کردم یکیشون گفت نه خسیس نیست فقط اسراف کار نیست ولی اون یکی چندتا سئوال دقیق پرسید گفت همسرت آدم خیلی خسیسی نیست ولی خساست ۳۰درصدی داره برای همین زیاد به چشم نمیاد ومیتونی بهترش کنی.‌.

به نظر من که کار خاصی نکردن .شمام خیلی حساس نشو ..  ببین آقایون خیلیاشون اینجورین . یعنی انگار ...

دقیقا حرفتون درسته..ولی خب هزار بار بهش میگم براش توضیح میدم..باز اگه یه بار نگم همونجوره‌‌..