2777
2789
عنوان

بچه ها امشب همش بحث کاربرای سایت بود ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3141 بازدید | 44 پست
تو بلاگفا زهرا مامان روژان با وبلاگ آدمها شبیه وبلاگشان نیستند معروف بود شوهرش امید بهش خیانت کرده ب ...

چه جالب .چه سایت های اجتماعی ای وجود داشته و ما بی خبر بودیم حیف 😅💔

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

سایت معنوی  و مذهبی بود؟

آره ولی هر مطلبی آزاد بود بعد اینکه جمع شد آواره شده بودم چند سال خواننده خاموش اینجا شدم بعدم دل به دریا زدم عضو شدم ، دوران دانشگاهم اونجا بودم به مدت سه چهارسال خیلی حال و هواش خوب بود مختلط بود اما چون زیر سایه اسم منتظران امام زمان بود همه یه جورایی خیلی معصوم و پاک بودن یادش بخیر واقعا

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی هر مطلبی آزاد بود بعد اینکه جمع شد آواره شده بودم چند سال خواننده خاموش اینجا شدم بعدم دل به ...

چه خوب .حیف شد جمع شد 🥲 دلم اینجور سایتی میخواد 💔

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چه خوب .حیف شد جمع شد 🥲 دلم اینجور سایتی میخواد 💔

یه رسم جالبی رو یکی از بچه ها پایه گذاری کرده بود یادمه ساعت ۸ شب به نیت امام رضا صلوات خاصه میذاشت بعد وقتی نبود به یکی از ما می‌سپرد چقد دقیق بودیم  ساعت میذاشتم یادم نره اونجام دعوا میکردیم ولی فضاش فرق می‌کرد اکثرا دانشجو بودیم غذاهایی که اونجا عکسش پست میکردیم دیدن داشت 😂

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
یه رسم جالبی رو یکی از بچه ها پایه گذاری کرده بود یادمه ساعت ۸ شب به نیت امام رضا صلوات خاصه میذاشت ...

چه جالب ❤️ اتفاقا الان یه تاپیک زدم درباره ی امام رضا 😭 کاش منم تو اون سایت بودم 

اینجا رو به خاطر جنگ کردناش دوست داری ؟😂 یا ذالعجب 😵‍💫😂

اره😂🤦🏻‍♀️

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

شما از ۹۶ اینجا بودی تاپیک هاتونو همیشه دنبال میکنم 

نه عزیزم سال ۹۸ بود فکر کنم .تاپیک های کاربری قبلیم یادتونه ؟🥲💔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11602008/عروس-خالم

خب چی بگم الان؟

بگم برو باهاش دعوا کن 

بنظرم بی تفاوت باش 

من خودم جهزیم کامل نبود البته اونایی که عرف شهرمون بود رو همه رو خریدیم منظورم یسری وسایل ریزه میزس 

بقیه رو شوهرم خریده 

کسی هم بگه جهازت کامل نبوده جوابی بهش میدم که لال بشه کلا 

وقتی که شوهرم داره می‌خره و حتی یبارم نگفته چرا نخریدن به کس دیگه چه ربطی داره 

شمام بخاطر حفظ شان و شخصیت خودت دخالت نکن

سلام مهرابان خانوم چطوری؟ دخترتون خوبه؟ یه فیلم از حاج اقا پناهیان در مورد نماز هست گفتم براتون بگذ ...

سلام عزیزم .ممنون خوبیم خداروشکر.  شما خوبید ؟ ای وای ببخشید گلم اعلانات یه مدته هی خراب میشه الان اتفاقی اومدم تاپیک قبل رو سر بزنم کامنت شما رو دیدم 

خیلی ممنون عزیزم حتما می بینم لطف کردین❤️

سلام عزیزم خوبی چه خبر اون اقارو دیگ ندیدی؟ دختره زنگ نزد ؟؟؟؟

سلام گلم .ممنون خوبیم خداروشکر. شما خوبید ؟ 

جواب هر دوسوال خیر می باشد 😂❤️