2777
2789
عنوان

بچه ها امشب همش بحث کاربرای سایت بود ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3141 بازدید | 44 پست
چقدر دنیا بی وفاست .آدمای دنیای واقعی که هیچی ولی دنیای مجازی هم چندین سال دوست بودیم الان از هیچ کد ...

مجازی همینه دیگه نتو میبندی دنیاشم تموم میشه 🌚

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مجازی همینه دیگه نتو میبندی دنیاشم تموم میشه 🌚

شاید باورت نشه ولی چون از سن کم تو مجازی بودم دل کندن از مجازی برام سخت تره تا آشناها و فامیل و دوستای واقعیم 😂 من تو اون سایت هم تا موقعی که تعطیل شد موندم و وفادار بودم به دوستام 😁اینجا هم تا وقتی پابرجاست نمی تونم ترکش کنم انگار 🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نه به واتساپ وابسته شدم نه اینستا نه تلگرام نه ایتا نه قدیمی تراش به لاین و وایبر و... ولی این سایت های اجتماعی نمی دونم چی داره لامصب که اینقدر وابسته ش میشم 🙃🥲😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

شاید باورت نشه ولی چون از سن کم تو مجازی بودم دل کندن از مجازی برام سخت تره تا آشناها و فامیل و دوست ...

منم از سن کم اومدم اینجا هم همین طور حالا این اکانتم موند برام🤭 سخته کمرنگ میشم ولی ترک ابدی نه🤪

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منم از سن کم اومدم اینجا هم همین طور حالا این اکانتم موند برام🤭 سخته کمرنگ میشم ولی ترک ابدی نه🤪

فکر کنم شما ۱۹ سالته نه ؟ من همسن شما بودم تو آشپزآنلاین بودم هعی یادش افتادم دلم بی قرار شد اصلا 🥲 دختر و پسر همه با هم بودیم تو سایت .هیچ کس کاری به کسی نداشت و دعوایی نبود .باورت نمیشه حتی مرد یا پسر مریض هم خیلی به ندرت پیدا می‌شد. مردا و پسراشون خیلی بامعرفت بودن واقعا .دختراشون هم خیلی خونگرم و صاف و ساده . چه دورانی بود یادش بخیر 🥲💔 حالا اینجا با این جو دعوایی که داره و کاربرا همش میجنگن با هم و مردای مریض میان و...رو نمیشه ترک کرد فکر کن اگه اونجا بودی حتی کمرنگ هم نمی تونستی بشی😂

عه الان دیدم ۲۱ سالته ببخشید 😅🤦‍♀️

فکر کنم شما ۱۹ سالته نه ؟ من همسن شما بودم تو آشپزآنلاین بودم هعی یادش افتادم دلم بی قرار شد اصلا 🥲 ...

۲۱ سالمه 😁

اوهوم اون موقع ها هم هر کی هر کی نبود که راحت بیان مجازی الان دست بچه ۱۰ ساله هم گوشی هست 

اینجارو سر همین جنگ کردناش دوست دارم وگرنه قربون صدقه و ... همه جا هست😁😂

عه الان دیدم ۲۱ سالته ببخشید 😅🤦‍♀️

❤️😂 حالا باز خوبه کم گفتی بقیه ۲۵ ۳۰ میگن🤣

من اون موقع تو سایت منتظران بودم چقدم عالی بود من کاربری " منتظر بد " بودم گاهی دلم برای اون بچه ها تنگ میشه

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
من اول بلاگفا بودم بعد کلوب دات کام بودم چند سال  بعد بلاگ  الانم یکساله نی نی سایت  ...

تو بلاگفا زهرا مامان روژان با وبلاگ آدمها شبیه وبلاگشان نیستند معروف بود شوهرش امید بهش خیانت کرده بود و طلاق گرفت

۲۱ سالمه 😁 اوهوم اون موقع ها هم هر کی هر کی نبود که راحت بیان مجازی الان دست بچه ۱۰ ساله هم گوشی ه ...

اینجا رو به خاطر جنگ کردناش دوست داری ؟😂 یا ذالعجب 😵‍💫😂

❤️😂 حالا باز خوبه کم گفتی بقیه ۲۵ ۳۰ میگن🤣

❤️😂

من اون موقع تو سایت منتظران بودم چقدم عالی بود من کاربری " منتظر بد " بودم گاهی دلم برای اون بچه ها ...

سایت معنوی  و مذهبی بود؟