2789
عنوان

جاری

566 بازدید | 19 پست

شوهرم میگه جاری و شوهرش با تو قهرن 😯

سر فحش دادن بچه بی ادب جاری به من .به جای اینکه من قهر باشم اونا قهر کردن که نباید می رفت باید می موند به احترام ما .توجیح شوند اینه که به همه فحش میده !!!

در صورتی که من الان چند ماهه سکوت کردم دیدم بدتر کرده هر روز فحش میده .من و دختر مو اذیت می کنه 

منم گفتم اگه قراره کسی قهر کنه منم 

جالبه که به جای زنگ زدن به من .به شوهرم رنگ می‌زنند که کارش بد بود

بعد هم شب ها عمدا زنگ می زنند شوهرم حال شوهرمو می پرسند فقط 

شما همونی که بچه ۸ ساله جاریتون یه حرف بد زد بهتون همون لحظه پاشدین رفتین خونه؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله

یادم هست تاپیک چند شب پیشتون و..

بیخیال باشین و اجازه بدین ناراحت باشن .. حق کاملا با شما بود

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
دنیا برعکس شده اونا قهر کردن 

جهنم بهترین فرصته قطع رابطه کن خانواده ی شوهرت معلومه آدمای بی خودی هستن.شما موقعیت اجتماعی خوبی داری نزار اعصابت رو خراب کنن خوش باش با دخترت نه اون شوهر بی بخارت که تنهایی شام رفت خونشون

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.