2777
2789
عنوان

درد بی درمون سنگ لوزه

9962 بازدید | 33 پست

واقعااااا روانی شدم از دست این سنگ لوزه ها هر روز دوبار باید درشون بیارم واقعا بدم میاد ب محظ اینک حس میکنم بوی بد دهنم میاد میرم سراغ لوزه هام سنگارو درمیارم با اینهمه عوق زدنو دل روده م بیرون اومدن .کسی درمونشو بلد نیس من بدبخت انجام بدم واقعا این درد بی درمونه

خدا♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب زیاد بخور روی زبونت و سقف دهنت رو مسواک بزن 

والا بخدا اینقد من ب دهنم اهمیت میدم هی مسواک دوبار میزنم تو روز و شب بعد اب نمک قرقره میکنم بعضی شبا چون بینیم عملی هست از سرم شست شو نمک استفاده میکنم نمیدونم چ مرگشه هی میاد اصلا درمان نداره

خدا♥️

اگر بتونی هربار بعد از غذا آب نمک غرغره کنی که عالیه.چون حفره لوزه هات بازشدن غذا میخوری میره داخل حفره ها و تبدیل به چرک و عفونت میشه. بعدم باید سعی کنی سرما نخوری سرما بخوری بدتر میشه 

اگر بتونی هربار بعد از غذا آب نمک غرغره کنی که عالیه.چون حفره لوزه هات بازشدن غذا میخوری میره داخل ح ...

بخدا خیلی خسته کننده ست میری مهمونی از خجالت نمیخای حرف بزنی میگی نکنه بوی دهنم بیاد اونجا اب نمک از کجا بیارم هی واقعا درد بی درمونه 

خدا♥️
اینقد اینکارارو کردم ک دیگ روانی شدم

یه قرص هم هست اسمشو یادم رفته ولی ماله مریصی های قارچی هم استفاده میشه. اونم خوبه بخوری 

من داشتم خداروشکر الان خیلی کم شده خیلی خیلی

فقط سرما بخورم در میاد دوباره. 

ببین هر چی کمتر بهشون گربری و فشار بدی بهتره

چون فشار میدی حفره هاش بزرگتر میشه و مجدد غذا میره داخلش تبدیل به عفونت میشه.