2777
2789

خیلی زیااااد خیلی کل شبانه روزی ب یادشمم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥺😍😍😍✨✨✨ نماز شب میخونی؟ 

اره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خجالت میکشم بگم ولی زمانی که مشکل دارم در خونش فرش پهن میکنم تا جواب نگیرم برنمی‌گردم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خییییلی همش بهش میگم خیلی دوست دارم🥰 گاهی وقتا از بس میگم خودم خسته میشم😁

بعضیا نماز شب میخونن یا صبحا نماز صبحشون قضا نمیشع ولی من کلا میترسم شبا بیدار شم😂😂😂دسشوی هم داشته باشم نمیرم 

بعضیا نماز شب میخونن یا صبحا نماز صبحشون قضا نمیشع ولی من کلا میترسم شبا بیدار شم😂😂😂دسشوی هم داشت ...

واااای من فک کردم فقط من اینجوریم راستش من چند شبه نخوندم از بس اینجا تایپیک جن میزنن مثل فضولا میرم میخونم بعد تا می‌خوام نماز شب بخونم نیست همه جا تاریکه حس میکنم ی نفر پشت سرمه اصلا نمازمو با ترس و لرز میخونم اگه بخوام چراغ هم روشن بزارم شوهرم می‌فهمه ریا میشه 

واااای من فک کردم فقط من اینجوریم راستش من چند شبه نخوندم از بس اینجا تایپیک جن میزنن مثل فضولا میرم ...

منمممم عیننن تو الانم یکم ذکر گفتم ولی نمیدونم چرا حس ترس دازم😂😂😂 تاریکی زدیم بخابیم اما خابم نمیبره چرا. انقد ترسوایم😭😭😭😭😭😭

منمممم عیننن تو الانم یکم ذکر گفتم ولی نمیدونم چرا حس ترس دازم😂😂😂 تاریکی زدیم بخابیم اما خابم نمی ...

آخه من سابقه دارم شبا بختک میفته روم اینقدر وحشتناکه ک نگوووو😔 سالها بود خوب شده بودم ی مدته دوباره....

والا دیشب تو ی تایپیکی اینقدر حرف جن میزدن و اینکه دیدیمشون و اینا بخدا دیگه میترسم بعضی شبا ک شوهرم شیفته تنها بخوابم

آخه من سابقه دارم شبا بختک میفته روم اینقدر وحشتناکه ک نگوووو😔 سالها بود خوب شده بودم ی مدته دوباره ...

وای مراقب خودت باش راستی بختک چجوریه؟؟ 

ترس خیلی بده چ کنیم دست خودمونم نیس وقتای ک همسزت نیس برو خونه مامانت