2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه

262 بازدید | 14 پست

سلام.بچه ها من شوهرم شغلش طوریه که در هفته دو.سه روز خونس.اصلا براش مهم نیس حالا یه هفته منو بچه رو میزاره میره تو خونه چیزی هست یانه.منم از کارت پس انداز چیزایی رو میخام میخرم.میاد جنک و دعوا و داد و بیداد ک چرا خرج کردی تو خرجت بالاس بخدا برا خودم نمیخرم.مثلا سیب زمینی.ماست.گوجه و.....واقعا نمیدونم چیکار کنم.بهش لیست میدم میگم اینارو لازم دارم بخر و برو.یا نمیخره یا از پنج تا دوتاشو میخره همشم میکه هرحت بالاس هر ب 6.7 ماه میاد فروشگاه حدودا 5 تومن خرید میکنه مثلا برنجو لوازم شوینده و یخچالی.دیگه فک میکنه نباید چیزی بخره

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بزار غر بزنه  تو کار خودت بکن  اومد خونه هیچی نپز بگو نداریم

ببین مثلا برنج میخره من خورش قیمه میخام بپزم میرم سیب زمینی ک نداریمو میخرم یه نوشابه یه ذره خیار گوجه و شیر و خوراکی برا بچه میاد دعوا و جنگ و داد و بیداد 

عجب ادمیه!!! بهش بگو خودت بگو چی بخوریم همونو درست کنم هر روز... خونه هم نیست باز بگه چی باید بخور ...

نمیگم نمیخره.میخره مثلا میره برا 6 ماه خرید میکنم.مثلا شیر و تخم.مرغ.گوجه خیار میوه سیب زمینی پیاز و امثال اینا ک نمیشه مدت طولانی نگه داشتو نمیشه خرید میرم میخرم بعدش میاد جنگ و دعوا خرحت بالاس

ببین مثلا برنج میخره من خورش قیمه میخام بپزم میرم سیب زمینی ک نداریمو میخرم یه نوشابه یه ذره خیار گو ...

من ک بازم میگم اهمیت نده 

بگو نیاز داشتم 

یاابندفعه کمتر بخر وقتی اومد برنج خالی بپز بگو خودت گفتی خرج نکن 

اصلا نباید رو بدی ،کار خودتو بکن 

ادمیزاد خرج داره ،اونم بچه ها ،من اصلا هیچ وقت نمیزارم هوس هیچ خوراکی و غدایی ب دل بچه بمونه ،حتا اگه خودم نخورم

سری بعد اگه توبیخت کرد عین مظلوما براش توضیح نده که با تک تک هزارتومنا چیکار کردی

خب کارت پس اندازو قایم کرده با خودش برده من موندم و جیب خالی شهر غربت و یه بچه

نمیگم نمیخره.میخره مثلا میره برا 6 ماه خرید میکنم.مثلا شیر و تخم.مرغ.گوجه خیار میوه سیب زمینی پیاز و ...

خب همینا رو ک تموم شد زنگ بزن بگو پیاز ندارم سیب زمینی ندارم و... چجوری غذا بپزم!

ببین چی میگه؟!

اخه بدون پیاز ک نمیشه غذا درست کرد مثلا ایمو باید بفهمه

خب همینا رو ک تموم شد زنگ بزن بگو پیاز ندارم سیب زمینی ندارم و... چجوری غذا بپزم! ببین چی میگه؟! ا ...

خب اینارو ک بگم مثلا باید ده دفغه بگم تا ی کیلو پیاز بخره

از یکی که میدونی رودروایسی داره باهاش پول قرض بگیر  تا که برگشت حسابی خجالت بکشه

نه.زشته خراب میشه شوهرم.نمیخام خرابش کنم