2777
2789
آخه بعدا که مدرسه ای بشن سخت میشه رفت و آمدشون یا نه؟ الهی خدا بهت قدرت زیاد بده 

خب دیگه الان پنج شنبه تا شنبه هست..میخوام تا مدرسه برم بکنم چهارشنبه تا جمعه..نه چه سختی مشاورم گفت کم کم ب یک روز هم شما هم بچه ها راضی میشید..حتی ماهی یکبار.اره فقط خدا قدرتش رو داد..من تصورشم وحشتناک بود..میگفتم بمیرم ولشون نمیکنم..ولی خدا خواست وشد..دعا کنید بتونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرش نگه میداره خودش که نه..ب من از اول میگفت خونه جدا بگیرم فقط بچه هام رو بزرگ کن خودش بره دنبال ...

من اصلا پس انداز ندارم بچه هام نمیتونم ول کنم بدم دست اون خیانت کار خانوادم میگن بچش ببر بده اما من نمیتونم شما چند سالتونه 

بچه ۵ماهه دادی مادر شوهرت 

ندادم..نداد بهم رفتم دنبالش نداد..منم قانونی نگرفتم.گفتم حتما فکر همه جاش رو کرده..دیگه شیرم خشک شد..شیر خشکی شد..مشاورمم گفت نخود لوبیا نیستن جداسون نکن..الان جدا بشی بهتر وابستگی بیشتر برای اون وخودته.. 

سلام ۳۶یا۳۷سال پیش مامان خودم با دوتا دختر ۵و۶ساله  نه خودش خیر دید نه پدرم نه ما دخترا الانم ...

خوب تو خونه همش دعوا باشه چی

الان پدر مادر من طلاق نگرفتن اما با دعواهای همیشگیشون سرنوشت منو و بچه های دیگرشون رو هم خراب کردن تنها باشن همش نگرانم بلایی سر همدیگه نیارن...متاسفانه

خودمم نمیخوام بچه هام شرایط من رو داشته باشن

فقط یه پسر داری؟؟اره بابا مسيولیت بچه سخته..من دوستم آورده پشیمونه..پسر کلا با پدر باشه بهتره

آره

اما دو سالشه

از ابتدا هم فقط با من بوده اصلا پدرشو ندیده

اما پدرشوهرم میگه بده بچه رو بهمون

از طرفی بشدت به من وابسته اس

از سمت دیگه وضع مالی خانواده اش و خودش خوبه پسرم تو رفاه کامل بزرگ میشه

نمیدونم خیلی کمک و همفکری میخام ولی به هر کسی میگم سریع میگه میخای بچتو ول کنی!

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من اصلا پس انداز ندارم بچه هام نمیتونم ول کنم بدم دست اون خیانت کار خانوادم میگن بچش ببر بده اما من ...

نزدیک ۳۰.....اشتباه میکنی هرچی باشه بابای بچشه..در ضمن اونم همین ومبخواد بچه رو ببری ..تازه اذیتت میکنه که مهریتم ببخشی که بچه رو بهت بده..احساسی برخورد نکن..منطقی باش‌‌..ببین میتونی از مسيپلیت بچه بر بیای؟ببین میتونی دست تنها بدون پدر بزرگ کنی فقط مسئله پولش نیس کلی سوال وسطه...خوب فکر کن..خوشبختی بچه ها مهم تره..گاهی مادری ب اینه بیخیال حس مادریت بشی بخاطر اینده بچه هات

حس میکنم تو ایران بیشتر خانوما به یه زندگی اجباری بدون عشق فقط بخاطر بودن بچه هاشون یا حالا نداشتن پشتوانه  محکوم هستند

کاش قانون روح لطیف زن رو نادیده نمی‌گرفت اینقدر شاهد کشمش و ناراحتی روحی و افسردگی نبودیم 

یا حتی خیانت های پنهان متاسفانه و تظاهر به پاکی و ادامه روند زندگی بخاطر آبرو

اینجا ایرانه جایی که ما خانوم ها سعی می‌کنیم بگذریم و روحمون فرسوده میشه 

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
ندادم..نداد بهم رفتم دنبالش نداد..منم قانونی نگرفتم.گفتم حتما فکر همه جاش رو کرده..دیگه شیرم خشک شد. ...

چطوری تحمل کردی وای خدا منم بچم کوچیک بود ولش کردم اومدم اما دوباره خودم برگشتم

خوب اگه وافعا بفکر نوه شون هستن کمک مالی کنن پیش خودت باشه

کمک مالی اصلا نمیکنن

من هم نمیخام چون نیاز مالی ندارم خودم همه چیز دارم به علاوه خانواده خوب که حسابی حامی هستن 

اما حس میکنم پسرم پیش اونا خوشبخت تره 

اونا بشدت خرج بچه میکنند از بهترین مدرسه تا هر وسیله ای که فکرشو بکنی برای بچه هاشون تهیه کردن و میکنند

منم دستم برای کار و جمع کردن خودم و روحیه داغونم بازتره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️