2777
2789
عنوان

زندگی یک افسرده

128 بازدید | 7 پست

درد روحی هم مثل غده سرطانی میمونه اولش خیلی کمه یه ذره اس و ممکنه متوجهش نباشیم هی میگذره .... میشه چند روز چند ماه و چندسال یهو میبینی حالت انقد بده که تازه میفهمی بیمارشدی سعی میکنی خودتو با فیلم اهنگ نوشتن سرگرم کنی ولی بازم نمیتونی جلوی ذهنتو بگیری میری سراغ خواب روزا رو میخوابی تا شاید اینطوری نتونی فکر کنی بیدار که میشی رویاهای توی خوابت همه از بین میرن و دوباره برمیگردی به زندگی واقعی از وعده های غذایی بدت میاد چون اشتها نداری و مجبوری بدون اینکه حتی مزه غذارو بفهمی سعی کنی هضمش کنی و به زور غذا بخوری بازم وقت خوابت میشه و میدونی که طبق معمول همه باید بخوابن و تو تاصبح بیدار میمونی چون هیچی برای خوشحالی نداری میری سراغ گذشته روزای خوبتو مرور میکنی بازم بهونه ای میشه واسه دلتنگی واسه کسایی که دیگه پیشت نیستن یهو گریه میاد سراغت یکم که گریه میکنی باخودت میگی حتی دیگه انقد حالم بده گریه هم نمیاد بالاخره صبح میشه و تو تازه یکم خوابت میبره اما دوست داری انقد بخوابی که روزت دیر تر شروع بشه از شروع روز جدید بدت میاد ترجیح میدی بیدار نشی و اینجوری اسمتو میذارن تنبل انگیزه هیچ کاری رو نداری تو حتی خودتو به زور تحمل میکنی و با همه حال بدیات بازم به کارات میرسی بازم بهت میگن تنبل حتی یادت میره باید بخودت برسی موهاتو شونه نمیزنی بهت میگن کثیف باچیزایی که بقیه خندشون میگیره تو حتی لبخندت نمیاد بهت میگن بداخلاق انقد تو فکری که حرف نمیزنی بهت میگن بی ذوق و کم کم لابه لای همه اینا ازبین میری ولی از دنیا نمیری 💔

۱/۳۹شب

افسرده ها هم مگه زندگی می کنن اصلا فقط نفس میکشن اونم به سختی

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا 

چراش زباده ادمایی که اینطوری شدن فقط بخاطر مشکل مالی یا شکست عشقی نیست اینا از بچگی یه مشکلی داشتن که الان فقط بروز دادن انقد تو شرایط سخت بودن که بجای اینکه پخته بشن سوختن درست مثل غذایی که بیش از حد بپزه و بسوزه دلیلشو توی تاپیک قبلیم نوشتم البته اونی که نوشنم فقط گوشه ای از دلایلشه

چراش زباده ادمایی که اینطوری شدن فقط بخاطر مشکل مالی یا شکست عشقی نیست اینا از بچگی یه مشکلی داشتن ک ...

عزیزم تاپیکت ها تو گذری نگاه کردم 

فقط میتونم بگم ۹۰ درصد شبیه منی❤❤

خیلی عجیب بود برای خودم 

حال روحی منم خوب نیست و استرس و اضطراب و افسردگی امونم بریده 

عزیزم تاپیکت ها تو گذری نگاه کردم  فقط میتونم بگم ۹۰ درصد شبیه منی❤❤ خیلی عجیب بود برای خودم& ...

عوضش قراره بعد همه اینا خدامارو جای خوبی ببره صبر کن به جز صبر چاره چیه مطمئنم میریم یه جای بهتر بعد این دنیا جواب همه سختیایی که کشیدیم رو میگیریم و به ارامش میرسیم 

بدترش اینجاس که کلی حرف در گلوتو گرفته ولی وقتی همه با کلی ادعا و حق به جانبی بالای سرتو میگیرن و شروع میکنن سخن رانی نمیتونی حرف بزنی انگار یه کسی یا یه چیزی گلوتو گرفته و میخواد خفت کنه 

این حرفا تبدیل به بغضی میشه که نه خالی میشه نه از بین میره فقط عذابت میده 

اگه یه ذره عصبانی بشی یا بخوای حرفی بزنی میشی آدم بده هیچ وقت کسی نمیفهمه چقد حال روحیت خرابه