2777
2789
عنوان

یه بچه کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 165 پست

کلا میتونم با اطمینان بگم صدمه نمیبینن 

مادر پدر باید درست بچرو بزرگ کنن 

اگه درست بزرگ کنن بهشون یاد بدن دوست پیدا کنن و تنهایی از پس مشکلاتشون بر بیان بچه صدمه نمیبینه

اگرم مادر پدر نمیتونن ی بچرو اینجوری بزرگ کنن ک همون بچه دار نشن بهتره، الانم ک شدن ی بچه دیگرو نیارن ک اونم غلط بزرگ کنن. 

این همه آدم و دوست و فامیل تک فرزند میبینم هیچکدوم ناراضی نیستن 

عمم کلا ی مدت روانشناس کودک بوده خودش ی بچه اورده 

ک پسرش الان از منم ک بچه دارم بزرگ تره، عمم ن خودش ناراضیه ن پسرش 

(الان عمم بچه های پرورشگاهی رو بزرگ میکنه و حواسش بهشون هست تقریبا همشون اما بچه 2 ساله با بچه 30 ساله هیچوقت خواهر برادر نمیشن و حقیقتا اصلا همدیگرم نمیبینن) 

من هیچوقت نتونستم بفهمم چرا میگن بچه نباید تنها باشه... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشالله امید ب زندگی ات زیاده  قراره دست بزنی کجای دنیا رو بگیری ؟

مگه ادم بچه میاره که دنیا رو بگیر ؟ چرا ناراحت میشین که ینفر مثل شما فکر نمیکنه؟ خوب هرکس یجور دوست داره ایشونم ۱۰ تا دوست داره

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
من یکی داشتم بچه ام خیلی تنها بود خیلی غصه میخورد.یکی دیگه اوردم خیلی خوبه باهم‌هستن همیشه خیلی ام ب ...

اینکه بچه فقط نداشته هاش رو نبینه و بتونه با تنهاییش کنار بیادم ب تربیت درست پدر مادر برمیگرده عزیزم

ک خیلیم توانایی خوبیه اگه یاد بدیم ب بچه ها... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
پولدار که نه...ولی وضعمون خوبه شوهرم اعتیاد داره.من فقط میخوام در اینده بچه هامو بردارم برم...تلاشم ...

چرا فک کردی با بد بخت کردن سه چهار تا بچه خودت در آینده خوشبخت میشی...

اینکه بچه فقط نداشته هاش رو نبینه و بتونه با تنهاییش کنار بیادم ب تربیت درست پدر مادر برمیگرده عزیزم ...

خب شما هم ازدواج نمیکردی با تنهاییت کنار میومدی.چرا ازدواج کردی

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
خب شما هم ازدواج نمیکردی با تنهاییت کنار میومدی.چرا ازدواج کردی

راستشو بخوای ازدواج نکردم و کنارم میام... 

فقط دلم خواست ی بچه ک پدر مادر نداره رو بزرگ کنم 

هیچوقت ازدواج واجب نمیبینم من نیازی ندارم ب رابطه و زمان و پول کسی...  

چقدر زود قضاوت میکنن توی این سایت... 

مادر که بشی روزی هزار بار میمیری یعنی چی؟

وقتی مادر بشی متوجه میشی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

این چ سوالی 

هرکس بهتر می‌دونه 

یکی امکان داره می‌تونه ده تا بچه بیاره همه لحاظ مالی معنوی همه چی تامینش کنه 

یکی نه انقدربی عرضه است یه بچه هم نباید بیاره چون بدبختش می‌کنه 

اینجور تاپیکام همیشه دعوا میشه

درحال ساخت ....:)

پول داری؟ اگه داری دوتا خوبه

بخدافقط مشکل پول نیست من دوتا دارم پدرم دراومد ازصبح که بیدارمیشم عین کوزت درحال خدمت رسانیم به هیچی نمی‌رسم آرزوی یه خیابون رفتن یه خرید دارم دکترنمیتونم برم مهمونی نمیتونم برم هیچ جا 

بخداپدرم دراومده خداروشکر که سالمن ولی خیلی زود بود واسه دومی

بچه خوبه ولی اول باید ببینی از لحاظ مالی میتونی نیازاشو برطرف کنی یانه عصابشو داری یا نه باید ببینی ...

ولی بقیه خیلی دخالت میکنن جدا از خاست طرف ..یکی پسر بیاره میگن وای دختر بیارررر دختر بیاره میگن واییی پسر بیاری و همینجور ادامه داره

پولدار که نه...ولی وضعمون خوبه شوهرم اعتیاد داره.من فقط میخوام در اینده بچه هامو بردارم برم...تلاشم ...

شوهرت اعتیاد داره تو‌اقدامی؟؟

عزیزم نمیدونم چی بهت بگم زبونم بند اومد از تعجب

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند