2777
2789

مطمئنی الرژی؟

فشار خون یا کمبود آهن نداری؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم اینجور شد چندتا دکتر رفت آخریش بهش گفت اسید معدت زده بالا باشدت بهش قرص امیپرازول داد

منم غذا رو دلم میمونه🤦 اخه خدایا این معده روده چقد گرفتاریه هوف

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
فعلا هفتم میرم برا ازمایش

آره یه چکاپ کامل بده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
احتمالا مشکل شمام همینه ها

اخع چیکار کنم با قرصم فوقش مقطعی خوب شه

علائم مامانت چی بوذ دقیقا؟

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
اخع چیکار کنم با قرصم فوقش مقطعی خوب شه علائم مامانت چی بوذ دقیقا؟

یهو صداش گرفت ولی گلودردنداشت بعد چندروز گوشاش سنگین شد صداش خوب شد اما گوشش سنگین شد وسردرد داشت دکتره بهش داروی آلرژی داد خوب نشد رفت فوق تخصص گوش وحلق وبینی گفت توی خواب اسید معدت با شدت زده بالا

یهو صداش گرفت ولی گلودردنداشت بعد چندروز گوشاش سنگین شد صداش خوب شد اما گوشش سنگین شد وسردرد داشت دک ...

ای بابا🥲چی داد ک بهتر شد حالش؟

مامانم اینجور شد چندتا دکتر رفت آخریش بهش گفت اسید معدت زده بالا باشدت بهش قرص امیپرازول داد

سلام منم سنگینی سر البته گوشم یکیش دکتر گفت جرم داره،یعنی بخاطر اسید معدس؟؟میخوام ام آر آی بدم