2777
2789

بیاین بگین من چیکار کنم🥺

خستم

خیلی خستم

خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنین

اول فکر کردم نفخم به خاطر یبوستمه اما بعد که یه مدتی کوتاهی(تقریبا یک ماه) یبوستم درمان شد نفخه بود تازه بدتر هم شده بود

خیلییییییییی اذیتم

مهمونی نمیتونم برم

خونه ی دوستام نمیتونم برم

مسافرت نمیتونم برم

وقتی مایعات یا چیز مایع بخورم خیلییییی بدتر میشم و چند برابر میشه

معدم نسبت به مایعات خیلییی حساسه یعنی بعد از خوردن غذا نفخ کمی دارم اما اگر آب، شربت، چای، قهوه،یا میوه های آبدار بخورم درجا سریع نفخ می کنم.

🚫درمان این نفخه برام از یبوستم مهم تره🚫

الان ۳ ساله که درگیر هر دوشونم دکتر هم رفتم ولی هیچ به هیچ...!

برای یبوست هم اگر راهکار دارین بفرمایین

میدونم یبوست و نفخ به هم مربوطن اما خیلی ها یبوست دارن و نفخ ندارن یا برعکس!حالا من هر دو رو دارم ولی گویا به هم مرتبط نیستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من به شما دمنوش بابونه توصیه میکنم

بین غذا حرف نزنین و آهسته غذا بجوید تا هوا نره وارد معده ات.

صبح زود خاکشیر با عسل با آبجوش بخور

آدامس هم نخور

مطمئنا بی تاثیر نیست.اگر انجام دادید نتیجه رو بگین بهم

من امروز از مقعد درد همش به خودم میپیچم

یه سره خون ریزی از مقعد دارم با درد شدید 

خیلی ساله اینطورم و یبوست دارم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
راستش من به شما دمنوش بابونه توصیه میکنم بین غذا حرف نزنین و آهسته غذا بجوید تا هوا نره وارد معده ا ...

حتما عزیزم شما کسی رو دیدین که با این روش "درمان" شده باشه

چون خیلی خستم 

دنبال راهکار دائمم دیگه درمان موقت نمیخوام

سلام عزیزم...من دو سه سال درگیر یبوست شدیدی بودم و بعد چندین بار دکتر رفتن فقط یه راه برام جواب دادن که واقعا خوب بود.به این صورت که هر شب قبل خواب به مدت سه هفته یک ق غ روغن بادام شیرین+یک ق م عسل+یک لیوان شیر ولرم رو مصرف کردم... البته دکتر به من گفت اگر دوماه مداوم استفاده کنی دیگه تا آخر عمر یبوست نمیاد سراغت ولی خوب من فقط سه هفته استفاده کردم ...راستی عسل خیلی واجب نیست حذف کردینم مشکلی پیش نمیاد ،مهم روغن بادامشه

سلام عزیزم...من دو سه سال درگیر یبوست شدیدی بودم و بعد چندین بار دکتر رفتن فقط یه راه برام جواب دادن ...

ممنون🌹🦋اگر جواب بده هر روز دعات میکنم

شما چه مدت از زمان قطع مصرفتون میگذره؟دیگه برنگشته؟

شیر ولرم یعنی با شیرجوش بجوشونم یا تو مَکرو ویو؟

ممنون🌹🦋اگر جواب بده هر روز دعات میکنم شما چه مدت از زمان قطع مصرفتون میگذره؟دیگه برنگشته؟ شیر ول ...

حدودا سه سالی میشه...البته اینم بگم گاهی اوقات به خاطر مسافرت یا مثلا نوع تغذیه ممکنه موقت دچار یبوست بشم ولی در حد یه روز نهایت و اینکه مقطعیه و اصلا دیگه مثل قبل نیست...من یه لیوان لعابی داشتم تو اون شیر میریختم میذاشتم رو شعله ی کوچیک گاز .. بعضی اوقاتم روی بخار کتری میذاشتم😄

حدودا سه سالی میشه...البته اینم بگم گاهی اوقات به خاطر مسافرت یا مثلا نوع تغذیه ممکنه موقت دچار یبوس ...

نفخم داشتین اون مویل که دچار یبوست بودین؟

و اینکه قبل از خواب میخوردسن یا بعد از بیدار شدن؟

ممنون🌹🦋اگر جواب بده هر روز دعات میکنم شما چه مدت از زمان قطع مصرفتون میگذره؟دیگه برنگشته؟ شیر ول ...

فقط من مشکل نفخ اصلا ندارم و نمی‌دونم این روغن بادام یا شیر یا عسل یه وقت تشدید کننده ی نفخ هست یا نه... لطفاً قبلش تحقیق کنید که بدتر باعث تشدید نفخ نشه خدایی نکرده وگرنه از بابت درمان یبوست خیالتون راحت باشه