منم مشکل شمارو دارم ولی دکتر نرفتم یهو دلشوره میفته ب دلم همش دلواپسم زانو هام از استرس و دلشوره سست میشن دلم ضعف میره گاهی بیخواب میشم اصلا خیلییییی شرایط بدیه درکتون میکنم
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا اطرفیان میگن جوش نزن خوب مگه دست خودم نمیتونم ذهنم کنترل کنم
میدونم خودمم دیقا همونطورم خیلی اذیتم سنی ام ندارم تازه ۱۹ سالم تاکی با این مشکل سر کنم همش دلشوره و استرس دارم ی مسئله کوچیک بهم کلی استرس میده
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود