2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش آفرید خودش به بهترین شکل نظم گذاشت تو تک تک مخلوقاتش خودش عقل داد فهم داد گفت برید تلاش کنید زندگی کنید آدمای بهتری بشید بعد برگردید پیشم دوباره 

آدما هرجا رسیدن گند زدن حرص و طمعشون زد بالا شهوتشون کنترلشون کرد محل نداشتن به راهنماییای خدا و فرستاده هاش و گند زدن به زمین و زندگیاشون بعد که گیر کردن تو گل گفتن خدااااااا کجایی پس؟ چرا درست نمیکنی؟ چرا ظلم؟چرا جنگ؟چرا خرابی؟ ولله که رومون خیلی زیاده  

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
یعنی خدا؟

این چیزیه که من رسیدم بهش.... با اعتقادات بقیه کاری ندارم!

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
بله من نشانه وجود خدا رو می خوام

برو بیوشیمی بخون 

برو بدن انسان و بخون 

برون جهان مولکول ها رو مطالعه کن 

مغزت سوت می‌کشه 

نظم در حد مولکول 

تقسیم سلول ، همانند سازی دی ان ای رو برو بخون 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
اینا قبول ولی ظلمه در حق مردم ما میشه میبینه و کاری نمیکنه

این یه حرف سطحی و واکنش هیجانی به یه اتفاقیه که دیدی و افتاده 

من واقعا معتقدم هیچ چیزی بدون دلیل اتفاق نمی افته 

یا معلول کارهای خود ماست 

یا خواست خدا هست اون اتفاق 

یا ترکیبی از هردو 

اگر اینطوری بخوای نگاه کنی میتونی بگی چرا فرستاده هاش و برگزیده های خدا ، هرکدوم اینقد زندگیت سختی داشتن و اونطور شهید شدن و خدا کاری نکرد؟

تا حدی قانع شدم ولی جای سوال داخل ذهنم زیاده

سوالاتو بنویس و برو بگرد دنبال جوابشون