2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15443 بازدید | 422 پست

چطوری باباش جهیزیه نداده

چطور شما قبول کردید؟ 

مگه رسم ندارید جهاز بدید؟ 

یعنی هم به دختر هم به پسر جهاز میدید؟ 

نباید قبول می‌کردید دیگه الان دختره هوا برش داشته با خوش فکر میکنه من کی هستم که صفر کیلومتر قبولم کردند و همه چی هم برام میخرن😪

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری باباش جهیزیه نداده چطور شما قبول کردید؟  مگه رسم ندارید جهاز بدید؟  یعنی هم به دخ ...

آی دقیقا همینه فک می‌کنه من کی هستم !!! هر کاری کرد گفت ما نداریم ..

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
آی دقیقا همینه فک می‌کنه من کی هستم !!! هر کاری کرد گفت ما نداریم ..

اینجور آدما روز به روز پرتوقع تر میشن. 

خب وقتی یکی باشه به خرده فرمایشاتشون گوش بده 

اونا هم خواسته هاشون تمومی نداره 

تا دیر نشده حدوحدود مشخص کنید تا پاشو فراتر نزاره وگرنه دیگه حریف این بشر نمیشید

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
عحب الان تو‌با ادبی که داری به اون بنده خدا توهین میکنی زندگی هر کسی به خودش مربوطه عمومی کردنش کار ...

دلیل نمیشه شما اینکه شما از چیزی خبر نداری همینجوری بیای هرچی از دهنت میاد بیرون بگی 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
دلیل نمیشه شما اینکه شما از چیزی خبر نداری همینجوری بیای هرچی از دهنت میاد بیرون بگی 

ظاهرا شما با عالم و ادم سر دعوا داری خدا روزیتو جای دیگه بده یاد بگیر تو‌زندگی دیگران دخالت نکن بدرود

تو حرص نخور پوستت چروک میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است