2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15444 بازدید | 422 پست
ادب داشته باش 

میدونی چیه با ادمای پر ادعا که سرشون تو  خشتک بقیش باید باشون بی ادب حرف زد  چون حقتونه دوسداری خودت ازدواج کنی دخترخاله شوهرت بشه فنگ زندگیت یا اون موقه فرق میکنه؟

بچه هنوز سنی نداره خجالت نمیکشه فنگول میشه  برا زندگی بقیه

اگه این همه تلاش میکنی  برا خراب کردن یکی دیگه تلاش کن یه کاره ای بشی که الاف زندگی بقیه نباشی

بدرود خدا نگات کنه یکم شفا بت بده بچه

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
میدونی چیه با ادمای پر ادعا که سرشون تو  خشتک بقیش باید باشون بی ادب حرف زد  چون حقتونه دو ...

بچه 😂 عزیزم خبر داری طرف یه قاشق همراش نداشته الان کلی داره منت میزارع رو سر خانواده خالم کلی اذیت می‌کنه ایراد میگیره ..همش میگه ببرینم مسافرت ...عقده ای هست 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه 😂 عزیزم خبر داری طرف یه قاشق همراش نداشته الان کلی داره منت میزارع رو سر خانواده خالم کلی اذیت ...

بابا  تو چکارش داری  برات مهم نباشه 

بخدا بیشتر ارامش میگیری بهش فکر کنی حرص بخوری خب چیزی درست نمیشه یا اونا که نمیان پشتی تورو بگیرن  مسلما تو بده میشی   و پشتیبان عروسشون میشن بخدا از من گفتن بود 

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
بابا  تو چکارش داری  برات مهم نباشه   بخدا بیشتر ارامش میگیری بهش فکر کنی حرص ب ...

مگه من می‌خوام چیزی بگم خالم شوهرش خانواده خالم همش مینالن زورشون ب سرش نمی‌رسه همش میاد مینالع خالم مریض شده از دستش ...مسافرت ترکیه میخواد در صورتی ک از شهرشون تا زمانی که خونه باباش بود خارج نشده 

مگه من می‌خوام چیزی بگم خالم شوهرش خانواده خالم همش مینالن زورشون ب سرش نمی‌رسه همش میاد مینالع خالم ...

😂😂خندم گرف 

اها پس خالت اینا مینالن جلو شما😂😂 خود پسر خالت چی طرفشو میگیره؟

😂😂خندم گرف  اها پس خالت اینا مینالن جلو شما😂😂 خود پسر خالت چی طرفشو میگیره؟

وقتی سنش کم بود اینقدر رو پخش رفت خداوکیلی خودشو انداخت به پسر خالم الان که بزرگ شده بود می‌گفت من اینو ندیدم اونموقع و فلان و این حرفا گفت من اینو نمی‌گیرم میخواست بره دختره شکایت کنه ازش ک چرا عروسی نمکییرع دیگه گرفتش ...نه جهزیه داشت نه چیزی نه تحصیلات ..صفر کیلومتر 

خب عروستون خوبه حتما 

خوبی وبدی عروس به اطرافیان بستگی داره اگه ما بزرگترا پا رو دمشون نزاریم بلا نسبت عروس که گرگ هار نیست 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خوبی وبدی عروس به اطرافیان بستگی داره اگه ما بزرگترا پا رو دمشون نزاریم بلا نسبت عروس که گرگ هار نیس ...

بله شما یکم ساده ای ..یا آدمای خوب اطرافت بوده 

...

وقتی سنش کم بود اینقدر رو پخش رفت خداوکیلی خودشو انداخت به پسر خالم الان که بزرگ شده بود می‌گفت من ا ...

ولا چی بگم  بعضیا شانس دارن شااااااانسسسسسس

بله شما یکم ساده ای ..یا آدمای خوب اطرافت بوده  ...

نه عزیزم ساده نیستم وهمه جور ادم دیدم انقدر خوب وبد روزگار دیدم وشنیدم که کار خوب وبد ازهم تشخیص بدم  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مگه من می‌خوام چیزی بگم خالم شوهرش خانواده خالم همش مینالن زورشون ب سرش نمی‌رسه همش میاد مینالع خالم ...

مقصر اصلی خاله محترمتونه وبا عرض پوزش خیلیم ضعیفه