2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 29 پست

اگه بچه نداری یه فکر اساسی برای زندگیت کن

کتاب ما تمامش میکنیم بخون بنظرم اگه این اخلاقش درست نکنه بچه‌های ایندتونم خیلی روشون تاثیر منفی میزاره

اگه میدونی درست نمیشه دیگه خودت میدونی چیکار باید کنی…

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

به خدا طلاق خوب نیست چه بچه باشه چه نباشه بزرگترین شکسته ‌‌ حتی مثل مال من اگه نجات دهنده باشه . تو رو خدا طلاق و بزارید آخرین آخرین مرحله ، بسازید با هم ، خود شما هم حتما یه اخلاق بد دارید، اون اخلاق بده رو ببنید منشأ چیه ، میگید یه هو دیونه میشه ، مگه میشه یکی نشسته داره چایی میخوره یه هو داد بزنه لیوان چایی و پرت کنه ؟؟ هیچ انسانی کامل نیست . ولی بعضی ها خوبیاشون زیادتره میچربه . همه آدما قلق دارن . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خدا طلاق خوب نیست چه بچه باشه چه نباشه بزرگترین شکسته ‌‌ حتی مثل مال من اگه نجات دهنده باشه . تو ...

ببین ازم یه ظرف بزرگتر میخواست برای سالادها 

من یه ظرف خیلی بزرگ بهش دادم پرتش کرد 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
به خدا طلاق خوب نیست چه بچه باشه چه نباشه بزرگترین شکسته ‌‌ حتی مثل مال من اگه نجات دهنده باشه . تو ...

دوبار پشت هم گوشیمو پرت کرد شکست 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

سلام گلم امیدوارم ک مشکل خاصی نباشه. بزار تجربه خودم رو بهت بگم... اینکه شوهرم منو از وقتی 12 سالم بود دوست داشت و من فکر نمیکردم ک این حس رو بهم داره و همیشه بهش میگفتم داداش و تو خانوادهی ما معمولا با پسرای فامیل هم دست میدیم هم رو بوسی میکنیم. خلاصه وقتی فهمیدم ک دوسم داره نزدیک ب 4سال طول کشید تا دوسش داشته باشم و بعد از اون 4سال ما نامزدکردیم و الان 13ساله عروسی کردیم ولی چشمت روز بد نبینه تا 3سال اول عروسی عذابم میداد با اینکه عاشقم بود ولی بعد 3سال به اخلاقای هم عادت کردیم البته من قلقشو پیدا کردم میخوام بهت بگم زود ب طلاق فکر نکن سعی کن لمشو دست بگیری عزیزم. الان اگه بهش بگم از بالا ساختمون خودشو پرت کنه پرت میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز