2777
2789
عنوان

چی درست کنم

97 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من مامانم دستشو عمل کرده فردا مرخص میشه بعد فردا خالم اینا میخوان بیان عیادتش از شهرستان.اینجوریم که بوش میاد میخوان یه روز بمونن اینجا..

منم اشپزی زیاد نمیکنم میخوام یه کباب تابه ای یا مرغی چیزی درست کنم باید برم بگم چه جور گوشتی بهم بدن؟

اصلا نمیدونم راجبش

بعد مرغ رو چیکار کنم خوشمزه دربیاد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیکه های مرغ رو دو ساعت قبلش توی آب نمک فراوون بخوابون.بعد یه کمم روش زعفران بمال

بعد توی روغن زیاد بزار یکساعت سوخاری و مغز پخت بشه

برای کباب تابه ای بگو چرخ کرده برای شامی میخام.چربیش هم زیاد نباشه 

خواستی گوجه هم حلقه ای کن سرخ کن کنار برنج 

مرغت را با زردچوبه و نمک فلفل آب پز کن نیم‌ ساعت بعد صافش کن سرخش کن فلفل دلمه و هویج بریز  روش آب مرغیم که صاف کردی بریز روش بپزه  شامی هم پیاز و سیب زمینی رنده کردی با زیره سبزی مرزه خشک اگه دارین تخم گیشتیز ادویه کاری پودر سیر مخلوط کن ورز بده سرخش کن اگه دوست داری گوجه بپز بعد که پخت  شامی که درست کردی برار روش چنددقیقه که مزهشون داخل بشه اگه نه گوجه خام همراهش بخورین 

شما که چیزی هم بلد نیستی املت  کوکو سبزی یا سوسیس درست کن  خودت رو به زحمت ننداز فقط یرای ...

اخه اخلاق پسرخالم اینطوریه که میشینه پشت همه صحبت میکنه

میترسم یچیز خوب نذارم جلوشون دیگ نشه دهن اینو بست

اخه اخلاق پسرخالم اینطوریه که میشینه پشت همه صحبت میکنه میترسم یچیز خوب نذارم جلوشون دیگ نشه دهن ای ...

فقط سلامتی و بهبود مادرت برات الویت باشه اگه مادرت می‌تونه زنگ بزنه بگه نیان.واقعا آدم از بیمارستان مرخص میشه نیاز به استراحت داره 

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون