2777
2789
عنوان

کیا خیلی تو پخت کیک مهارت دارند

404 بازدید | 20 پست

می ایید دستور ی کیک اسفناج و کیک شکلاتی رو بذارید و نکات مهم پخت کیک که حسابی پف کنه

بعدش یه سوال داشتم من کیک می پزم گاهی حسابی پف می کنه گاهی پفش کمتره ولی از چی می گردم نمی تونم علت اینکه چرا هر بار پفش فرق داره رو پیدا کنم همه نکات مث الک کردن ارد و هم زدن صحیح تخم مرغ و درجه حرارت فر رو هم رعایت می کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جز اینایی که‌گفتی

هم دما شدن تخم مرغ ها با محیط

و بکینگ پودر هم مهمه

حتی هم زدن درست مایه کیک هم تاثیر داره

رسپی رو حسش نیست بذارم ولی الان‌دیگه همه جا رسپی های خوبی هست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تاپیک من لینگ پری خانم هست یه نگاهی بنداز هرسوالی داشتی بپرس باحوصله و دانش این کار جواب میده 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

زرده وسفیده رو جدا کن بعد سفیده رو اونقدر هم بزن تا خامه ای بشه آخر سر با یه قاشق چوبی یا لیسک آروم هم بزن 

بکینگ پودر رو با دوقاشق ماست خوب هم بزن بعد به مایه کیک اضافه کن

پری جان خیلی کیک پز ماهری هستن ایدیش پیدا کن ازش بپرس

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9094729/تایپیک-جامع-قنادیو-آشپزی?postId=278053913

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

به جز اینایی که‌گفتی هم دما شدن تخم مرغ ها با محیط و بکینگ پودر هم مهمه حتی هم زدن درست مایه کیک ...

اینا همه رو رعایت می کنم ولی مشکل اینه همیشه پفش فرق داره نه که خراب بشه خراب نمیشه ولی گاهی خیلی پف می کنه گاهی کمتر علتش رو می خ‌ام بدونم 

2790
2778
2791
2779
2792