2777
2789
عنوان

خرید تکمیلی جهیزیه

139 بازدید | 10 پست

بچه ها میشه بهم راهنمایی بدین 

من چهارساله ازدواج کردم واسه رفتن سر زندگیمون وسایل چوبی زیاد داشتیم مبل ده نفره ،میز غذا خوری هشت نفره و کلا وسایل زیاد گرفتیم .مثلا سرویس چینی زرین از این کامل ها نمیدونم دقیق چند نفره هست چون مهمون شلوغ نداشتم تا الان دو دست کامل از اینا داشتم .در کل هر کی میومد میگفت اووووو چقدر وسیله دارین ....

ولی وسیله برقی فقط چرخ گوشت و آبمیوه گیری چندکاره ،هواپز و یخچال و لباسشویی و جاروبرقی داشتم .

حالا همش دلم لک میزنه وسایل دیگه بخرم ،همزن برقی و خردکن و مخلوط کن و ماکروویو هم تو این یکسال شوهرم مرحمت فرمود پول داد خریدم 

حالا دلم خیلی میخواد یه قهوه ساز هم بخرم بنظرتون کار اشتباهی میکنم ؟؟؟؟؟؟

پولش هستا ولی دیدین میگن زیاد وسیله خونه نگیرین و این چیزا 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر جا داری بخر

قهوه ساز کوچولو هست .کلا من زیاد درباره زندگی مشترک اطلاعات ندارم این چیزا رو خریدن اشکال داره ؟یا باید بقول قدیمیا پول زیر قالی کرد ؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
نه بخر هرچی دلت میخواد اما من اگه پول میداشتمو خرج خودم میکردم فقط

خب باشگاه میرم .لیزر بدن میرم .لباس هم زیاد میگیرم .کارای پیرایش و ارایشگاهیمم خودم دوره کامل دیدم .اصلاح و ابروم خودم برمیدارم راحت ترم آرایشگاه قبلا میرفتم صورتم زخم میکردن .و اینکه رنگ مو دوست ندارم با موهای خرمایی خودم بی بی فیس هستم رنگ میکنم سن میزنه بالا .کاشت ناخن زیاد دوست ندارم .با این تفاسیر بنظرت خرج خودم میکنم یا نه؟آهان راستی دانشگاه هم از اول دولتی بودم تا الان 

اگه صاب خونه ای بخر  مستاجری سخته وسیله زیادی

یک سری چوبی ها رو یکی از آشنا ها گفت میفروشی به من گفتم با کمال میل .دارم دست و پامو خلوت میکنم

خب باشگاه میرم .لیزر بدن میرم .لباس هم زیاد میگیرم .کارای پیرایش و ارایشگاهیمم خودم دوره کامل دیدم . ...

میکنی دیگه دوره فشیال پوست و بزار تو کارات خیلی خوبه مکمل و اینا برای پوستت بگیر خوب تو که همه کار می‌کنی پس لوازم خونه بخر نگاه کن ذوق کن

میکنی دیگه دوره فشیال پوست و بزار تو کارات خیلی خوبه مکمل و اینا برای پوستت بگیر خوب تو که همه کار م ...

ببخشید حواسم نبود فیشال پوستی هم میرم البته دو یا سه ماهی یکبار چون پوستم بیشتر نیاز نداره و روتین پوست همون هوم کر هم دارم