2777
2789
عنوان

دوست مو بلند و دختر موبلندترش🙄☹️

359 بازدید | 11 پست

بچه ها من دوستم تقریبا هفته ای دوبار میاد خونم... منم میرم... مشکلی با رفت و امدمون نداریم... ولی ماشالله مادر ودختر جنگل مو هستن... 

یکسره هم موهاشون بازه.... دخترش یکسره دستش تو موهاشه خودشم کلا عادتشه انگار هی گل موشو باز میکنه چند دقیقه بعد میبنده.... 

ینی وقتی میرن مث بدبختا میشینم رو زمین مبلا کف خونه همه جارو با یه فرچه کوچیک میکشم ی مشت مو همیشه جمع میشه... 

خودم موهام رنگش مشخصه میدونم ک موهای خودم نیست چون همیشه میبافم یا گوجه ای میبندم. 

موندم بخدا چی بگم بهش😪

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️

اگه راحتین غیرمستقیم با شوخی بگو

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شپش گرفتم 😂😂😂 از ترسشون دیگه نمیان

یا موهاشونو جمع میکنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دفعه بعد ک اومد تا موها رو باز کرد بگو موهات فکر کنم ریزش داره یه شامپو بهش معرفی کن 

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی

منم بدم میاد حق داری خواهر شوهرم موهای دخترشو تو خونه رو فرش شونه میکرد منم رک گفتم مو میریزه بدم میاد

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

خب بهشون محترمانه بگو 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اخه اگ نریزه خوبه... ولی انقدری ک اینا موهاشون پریشونه طبیعیه... 

ی بار خونه خودش دیدم مث من ک بعد رفتنشون مو جمع میکنم داره تمیز میکنه خودشم گف دردسر موی بلند همینه.. خودم کم بودم دخترمم اضاف شده منم میخواستم بگم همونجا باز ترسیدم بهش بربخوره

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️
اخه اگ نریزه خوبه... ولی انقدری ک اینا موهاشون پریشونه طبیعیه...  ی بار خونه خودش دیدم مث من ک ...

من هم مامانم هم ابجیم هم من موهامون بلنده و لخته تا زانو مامانم اصلا نمیزاشت کش موهامونو تو خونه باز کنیم چه برسه پریشون کنیم میرفتیم حیاط شونه میکردیم همون لحظه ام باید جمع میکردیم میشستیم من همین الانشم این عادتو دارم متنفرم از اینکه خونه یکی مو شونه کنه 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره