2821
2789

جون هرکی دوست دارین بیاین فشارم رفت بالا قلبم تیر میکشه یعنی یکی نیست بیادددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟https://www.ninisite.com/discussion/topic/11595109/خطر-شناسایی-شدن-بدبخت-میشم?postId=301581274

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا علییی ، چیشده؟؟؟

چند تا تاپیک داشتم ممکنه باهاش شناسایی شم لینک گذاشتم هرکی هر کدومو دوست داره گزارش بزنه لایک کنه صلوات بفرستم نمیترکه😫😫😫😫😫😫

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 
وای چه زیاد تهرانین لابد 

بله تهران تازه این شهریه مناطق متوسط و پایین تهرانه 

من محل کارم مرکز تهرانه وپسرمم مدرسه نزدیک خودم میزارم کلاس دوم امسال با نهار 35

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
بله تهران تازه این شهریه مناطق متوسط و پایین تهرانه  من محل کارم مرکز تهرانه وپسرمم مدرسه نزدی ...

ای وایی ما شهرستانیم پسرم دوم بود ۷ونیم امسال خیلی بشه ده تومنه

تازه مرکز استانیم وایی باید درآمدتون بالای۶۰تومن باشه بتونین زندگی کنین

ای وایی ما شهرستانیم پسرم دوم بود ۷ونیم امسال خیلی بشه ده تومنه تازه مرکز استانیم وایی باید درآمدتو ...

اخه مدارس عادی شلوغن هر کلاس ۳۰ تا ۳۵ نفر 

پارسالگذاشتم هیات امنایی هفته ی اول چند بار زنگ تفریحا رفتم وحشت کرذم ۷۰۰ نغر پسر شیطون توی حیات !!!!!!فقط میدویدن و همدیگرو میزدن 

سریع جابجاش کردم گذاشتم غیرانتفاعی ۱۵ نفره 

همکارمم پسرش همین مدرسه بود هرچی بهش گفتم پسرت رو حابحا کن گفت نه غیرانتفاعی معلماش باتجربه نیستن و غیره که درستم میگه اما ارامش و امنیت مهم تر از درسه 

اسفندماه سر بچه ش رو کوبیدن به نیمکت تا الانی که من دارم به شما پیام میدم هفته ای چند بار تشنج میکنه چون خون توی سرش لخته شده 

پس اگرم بگن ۱۰۰ میلیون معلماش هم تجربه نداشته باشن بازم من با اینکه برام سخته قبول میکنم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
اخه مدارس عادی شلوغن هر کلاس ۳۰ تا ۳۵ نفر  پارسالگذاشتم هیات امنایی هفته ی اول چند ب ...

آفرین دقیقا منم از همین چیزا میترسم خدا مواظب همه ی بچه ها باشه مدارس دولتی هم معلماشون الان افتضاح شدن همه با پارتی میرن چند تا از آشناهای ما با پارتی از طریق نهضت و حق التدریسی جذب شدن بخدا فقط از رو گام به گام دارن درس میدن بچه های ملت رو!لااقل غیر انتفاعی معلما به خاطر ترس از دست دادن شغل بیشتر توجه دارن

2790
2823
2791
2779
2792