2777
2789
عنوان

تاوان ظلم خانواده همسر..

4442 بازدید | 29 پست
سلام ..خانمها ..خانواده همسرم خیلی سیاست دارند..خیلی عذابم دادند..همسرم هم همیشه پشتیبانشونه..هرچی بدی میکنند اون بیشتر عاشقشونه..از اون دسته عروس هایی نیستم که به شوهرم بگم با خانوادت دعوا کن چرا که همیشه گفتم اگه مرد احترام خانوادش را نداشته باشه احترام زنشم نداره..اما همسر من برعکسه ..تازه اگه اونا بدی بکنند و من بهش بگم به من میتوپه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر از این ناراحت میشم که پدرشوهرم مدام میخاد به شوهرم بگه خیلی مرده در صورتی که تحت نظر خانمش هست ولی مادر شوهرم مدتم به شوهرم میگه بابا را نگاه کن...به حرفای من گوش نمیده
اینا مال تو قصه هاست الان ظالم ها سالمن حقتو خودت بگیز عزیزم. دلتو به این چیزا خوش نکن
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بنظر من با هرکسی باید مث خودش رفتار کرد...چون لطف مداوم حق مسلم شود...بنابراین برای جلوگیری از پشیمونی مث خودشون باش
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
فقط خداراشکر نزدیکشون نیستم..فکر کنید وقتی خاستند رخت خواب داماد درست کنند بالشی که ماله خودشون بود و گوشه اتاق افتاده بود رویه کشیده بود یا روشون لک بود...اما شوهرم انگار نه انگار ..اما در عوض برای من یه زرنگیه
وقتی جهازم را اوردم به شوهرم گفته بود منت سرت نباشه ها ..وظیفشونه..شوهرم یه کلام نگفت دستشون درد نکنه..پدرشوهرمم خبر ندارم الانم براچی ولی اونروز قهر بود الانم نفهمیدم چرا
من خانواده شوهرم خیلییی خوبن...مخصوصن پدر شوهرم .مادرشوهرمم خیلی اخلاقای خوب زیاد داره...اما فوقالعاده هم سیاست داره و زرنگه اما نه زرنگ بازی بی فرهنگ منشانه...ینی خیلییی از کاراشو من قبول دارم و زن عاقل و کاردان و فهمیده ایه...اما خب به اخلاقا و سیاستای خاصی هم داره مثلن فرق گذاشتن بین دخترش و پسرش...که به خودشونم حق میدن...خب منم اوایل میخاستم عوضشون کنم اما الان دیگه مث خودشون شدم
مادر شوهر منم اومد جهیزیه رو دید لحافی که مامانم واسم خریده بود و مسخره کرد رفت یکی خودش خرید انداخت رو تخت! مثلا بهشون برمیخورد فامیلاشون ببینن جنس بد و تختمه!! یا از اینور بوم میفتن یا اونور بوم ازززززززززززززززششششششششششششششش متنفرررررررررررررررررررررمممممممممم
دخترم تمام زندگی من
مثلن اعتقاد دارن یکسره باید در خدمت دختر و بچه اش و شوهرش باشن..اما پسر و عروس و بچه اشون غریبه ان