2777
2789
عنوان

بچها اگه مردم چی😨😨😨😨😨😨

150 بازدید | 26 پست

حواسم نبود یه لیوان که پر از آب و شاممو فرش بود برای فرش میخواستمو خوردمم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️البته نزاشتم بره پایین از گلوم ولی احساس کردم کمی رقت ته گلوم نیاز هس برم دکتر؟؟الان حالم خوبه تو بینیم یه اخساسی دارم ک اونم فکنم بخاطر سرماخوردیگع ک دارمه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

نه عزیزم نمیمیری خدانکنه 😂

شیر بخور 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مردی خدا رحمتت کنه😂😂

مرسی از امید دادنت الله الله😂😂😂😂

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
نه عزیزم نمیمیری خدانکنه 😂 شیر بخور 

باشه🥲😂نداریمم باید برم بخرم

ممنون از تمام کسانی که در مراسمات این مرحومه مقفوره شرکت کردن با تشکر

وای نگو هنوز جوونم🥲😂😂😂😂😂خیلی انید دادی

باشه🥲😂نداریمم باید برم بخرم

اره برو بخر حتما 

هیچی نمیشه به خودت استرس نده ♥😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره برو بخر حتما  هیچی نمیشه به خودت استرس نده ♥😂

جالبش اینه خودم اصلا استرس ندارم احساس میکنم میوفتم رو دس خانوادم خدای نکرده 😂😂میترسن

چجوری یه لیوان اب و شامپو خوردی و نفهمیدی؟

نخوردم که کامل بخون هزیزم😂ی قلپ خوردم تا فهمیدم اینو تف کردم بیرون ولی نمیدونم چیزی ته گلوم رفت یانه 

هیچیت نمیشه تا منو با دستات کفن نکنی نزاری تو قبر نمیمیری نترس😂

خدانکنه 🥲😂