میخوام شنبه رشتمو انتخاب کنم هنوز بین ریاضی و فنی موندم
بابام مخالفه نظریه میگ برو فنی یک چی یاد بگیری درامد داشته باشی تا اینکه دوروز دیگ با دیپلم ریاضی بشینی خونه چی کار کنم معدلم ۲۰ از نظر درسی مشکلی ندارم
توروخدا دعام کنید خدا علی رو به من بده و قسمت هم باشیم 🥺 خیلی به دعاتون نیاز دارم😭🥺🙏🏻💔شده ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید برا هم باشیم🥺 اجرتون با خدا،اللهم صل علی محمد و آل محمد🌸
فنی بری بازم باید بیرون کلاس بری درسای دانشگاه مقدماتی هست و چیزی رو اصولی کامل یاد نمیدن .
برو ریاضی ک بعد ب هرچی علاقه داری بیرونم کلاس بری .
منم بخاطر اینکه چیزی یاد بگیرم رفتم فنی اما اصلا بازار کارش مناسب نیست
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم فنی رفتم کامپیوتر. هیچکدوم از دوستام با رشته شون سرکار نرفتن. الان خودم ی جا دارم حمالی میکنم
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من فنی و حرفه ایی رشته حسابداری رفتم و عاشقانه دنبالش کردم یکم سخته و تمرکز میخواد ولی علاقه وقتی داشته باشی هر سنگی جلو پات باشه بر میداری و میزاری کنار :)
من سال یازدهم میرم امسال
قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎