2777
2789
عنوان

کیا وکیل خوب برای طلاق سراغ دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 42 پست
چون دیگه تحمل ندارم و نمیتونم باهاش زندگی کنم دستِ بزن داره جلوی بچم مدام منو میزنه بچم عصبی شده ف ...

همسر من دست بزن نداشت البته الان دیگه نمیدونم تبدیل به چه آدمی شده ولی بقیه چیزایی که گفتی رو کاملا میفهمم چی میگی 

براش نظر خانواده اش مهم بود نه من 

هر کاری میکرد اونارو در جریان میذاشت ولی به من می‌گفت چرا تو باید بدونی ؟

یعنی همشون میدونستن ریز به ریز برنامه هاشو من که زنش بودم هیچوقت از هیچی خبر نداشتم 

همیشه ی کاری که میکرد یا ی تصمیمی میگرفت من از بقیه می‌شنیدم .ی طوری بود که فکر میکردم همشون دارن تو خونه من زندگی میکنن .

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
كاش بشه بخاطر بچه ت بسازى و درستش كن، نگو نميشه مردا با كمى محبت رام ميشن 

امتحان کردم

محبت های من دیگه وظیفه شدن.

چون‌همیشه ی عالمه محبت و عشق دادم بهش دیگه اگر محبت باشه عادیه اگر نباشه اونوفته ک قیامته.

مث صدای دریا برای منی ک چندوقت یبار میرم دریا خیلی لذت باشه ولی برای کسی ک کنار دریا زندگی میکنه اون صدا ی چیز عادیه ک اصلا نمیشنوه 

قصه ی عادت وحشتناکه،  شوهر من ب محبت من عادت کرده و دیگه متوجه محبتم نیست ی چیز همیشگیه

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرتیکه روانی خیلی مراقب خودت باش ک زمانی ک ماجرای طلاق ب گوشش رسید تو خونه ش نباشی ک مبادا بلایی سرت ...

خودم خیلی میترسم ازین

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
حق وکالت چقدره؟

ببین بستگی به پرونده ات داره 

مال منو همه وکیل هایی که باهاشون صحبت کردم گفتن پرونده ات یکم پیچیده اس 😓

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
همسر من دست بزن نداشت البته الان دیگه نمیدونم تبدیل به چه آدمی شده ولی بقیه چیزایی که گفتی رو کاملا ...

دقیقا ، و چ بده ک بخوای از بقیه بشنوی ک زندگیت چ خبره، من تا شوهرم پیش من با خانوادش تلفنی حرف نمی زد نمی فهمیدم برنامش چیه.

اونا میان خونمون کولر گازی روشن میکنه، میرن خاموش میکنه، الان کنترل قائم کرده ک من روشن نکنم و خودش رفته سرکار منم با بچم تو گرما نشستیم و بچمو باد میزنم از گرما گریه میکنه

مدرک داری واس کتکاش؟

یبار ک‌شکایت کردم دستمو شکونده بود

یبارم ک باردار بودم منو میزد همسایه ها زنگ زدن ۱۱۰ مامور اومد سراغش

ولی اینکه الان منو زده باشه ک شاهد داشته باشم ن

دقیقا ، و چ بده ک بخوای از بقیه بشنوی ک زندگیت چ خبره، من تا شوهرم پیش من با خانوادش تلفنی حرف نمی ز ...

وای یعنی نسبت به بچه خودش هم رحم نداره

من بچه خیلی دوست دارم ،بعنی داشتم 🥺 ولی خوبه قبل از اینکه بچه دار بشم اینطوری شد چون همسر منم مثل همسر شما می‌دونم و مطمئنم به بچش هم رحم نداشت 

مال من که ول کرد رفت من تنها زندگی کردم خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم 

یبار ک‌شکایت کردم دستمو شکونده بود یبارم ک باردار بودم منو میزد همسایه ها زنگ زدن ۱۱۰ مامور اومد سر ...

چرا همون موقع جدا نشدی ؟

وای یعنی نسبت به بچه خودش هم رحم نداره من بچه خیلی دوست دارم ،بعنی داشتم 🥺 ولی خوبه قبل از اینکه ب ...

کاش مال منم ول میکرد میرفت

کاش مال منم ول میکرد میرفت

آره خب کسی که اینطوری زنش و حتی بچه خودشو آزار میده همون بهتر که نیاد اصلا