2777
2789
عنوان

بچه دوم

125 بازدید | 11 پست

خانم ها سن 39 سال یا 40 سال برای آوردن بچه دوم دیره؟ 

کسی بوده توی این سن برای بار دوم باردار شه  بارداری سالمی داشتید؟ بچه تون سالم بوده؟ 

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه سن خوبیه اتفاقا 

برخلاف تصور آمریکایی ها که فکر میکردند در ساعات اول جنگ سیستم نظامی ایران با حذف رهبر فلج خواهد شد در ۲۴ ساعت گذشته اخبار عملیاتهای موفق، دقیق، شگفتی آفرین نیروهای مسلح در چندین جبهه بسیار زیاد بوده است. ضربات متحمل شده ایم اما طبق ادعای آمریکایی ها تا این لحظه به اهداف اصلی دست نیافته اند.بهترین مرد خدا به دست شقی ترین فرد به شهادت رسید🖤 دختران دانش آموز فقط کتاب و دفتر داشتن💔

من بزرگترم دیدم بچه آوردن

برخلاف تصور آمریکایی ها که فکر میکردند در ساعات اول جنگ سیستم نظامی ایران با حذف رهبر فلج خواهد شد در ۲۴ ساعت گذشته اخبار عملیاتهای موفق، دقیق، شگفتی آفرین نیروهای مسلح در چندین جبهه بسیار زیاد بوده است. ضربات متحمل شده ایم اما طبق ادعای آمریکایی ها تا این لحظه به اهداف اصلی دست نیافته اند.بهترین مرد خدا به دست شقی ترین فرد به شهادت رسید🖤 دختران دانش آموز فقط کتاب و دفتر داشتن💔

بله زندایی من۴۰ سالگی حامله شد. ماشاءالله پسرش الان ۴ سالشه باهوش و سالم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

نه تو این دوره زمونه خیلیا تو این سن و سال باردار میشن ، بدون مشکل😊 با نوزادانی صحیح و سالم و باهوش ...

مرسی عزیزم 

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

2790
2778
2791
2779
2792