2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این اقا چیه

210 بازدید | 18 پست

بچها تقریبا ۱ سال و نیم هست که‌تو رابطه ایم قصدمون ازدواجه ولی فعلا شرایطش جور نشده

قبلش بگم که تو این‌مدت خیلیی به هم دیگه اعتماد کردیم و طوری که همه‌چیزو برام‌تعریف میکنه و واسه هرکاری ازم‌اجازه میگیره و قبلش باهام هماهنگ‌میکنه حتی واسه کوچیک‌ترین چیزا میگه نظر تو چیه بنظرتون این حد از اجازه گرفتن بد نیست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور نکن چرا شرایطش نیست . اگه بیاد خواستگاری نامزد کنید چی میشه مگه

اون حاضره بیاد ولی خودم‌میگم فعلا نیا تا دستش یکم‌پر تر بشه اینطوری بابام‌قبول نمیکنه

دمت گرم خدایی رمزتو به ما هم بگو تو این مدت چه مدلی باهاش رفتار کردی باهاش رابطه جنسی داشتی ...

فدات عزیزم رابطه کامل نه نداشتم درحد معاشقه 

ولی همیشه مثل رفیقش بودم  خیلی شوخی میکنیم همیشه اول دوستای خوبی  هستیم بعد زوج خوبی ولی درکل بنطرمن اگه‌با مردها دوست باشی مثل رفیقشون بهت زود اعتماد میکنن همیشه اولین‌نفر هرچیزی میخاد انجام بده میاد بهم میگه 

مثلا چه مسایلی؟

کاری 

یا مثلا مسافرت میخاست بره من‌راصی نبودم‌بهش گفتم یکم‌صحبت کرد شرایط سفر گف‌دو دل بودم‌گفتم ببین نظر مامانت چیه میگفت نه هرچی توبگی 

نه عالیه

بچها یه موصوع دیگع هم‌هست سر پوشش اونا خیلی باز هستند مامانش تو لباس پوشیدن خیلی راحته پوشش ولی به من میگه مانتو کوتاه نپوش میگم منم بپوشم‌مامانت که میپوشه میگه من بابام‌نیستم

بعصی وقتا هم‌میگه بزار وقتی ازدواج‌کردیم بپوس اشکال نداره ولی الان تنها میری بیرون چش بد دنبالت نباشه

مرد اگر برای هر کاری نظر بخواد میگن خوب نیست 

مرد اگر واسه هر چیزی نظر بخواد میگن خوب نیست 

مرد اگر واسه یه سری چیزا نظر بخواد واسه اون چیزایی که نظر نخواست گیر میدن که ( تو که نظر من مهم نیست واست چرا نظر میخوای ) 

خلاصه مرد هر کاری کنه یه جای کار میلنگه  🤣🤣🤣🤣🤣

این مرد هم بنده خدا داره برام ارزش کامل قائل میشه 

درسته اشتباه میکنه ولی این کارش بخاطر علاقه ای بخاطر ارزش قائل شدنه بخاطر اینه که براش اهمیت داری !!! 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....