من خواهرشوهرم خودش طلاق خاست گفت معتاده شوهرم بچه دار نمیشدن پولدار بود شوهرش کلی پول ازش گرفت و جدا شد اینم بگم شوهرش معتاد بود ولی نه این معتادی که بتونی تشخیص بدی دوباره رفت شوهر کرد بعد چندسال شوهرش دید با دوتا بچش اومده ب من میگه کاش جدا نشده بودم بهش فرصت میدادم ببین اینو گفتم که حتما دلیلت برا طلاق باید مستحکم باشه وگرنه پشیمون میشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی من با ظاهر وهیکلش و اینا مشکل دارم احساس بدی دارم بهش دوست ندارم باهاش حرف بزنم
بخدا که دختر دایی منم اینطور بود شوهرش کاری بود ولی لاغر و اصلا تیپ امروزی نداشت ولی دختر دایی من خیلی خوشتیپ و پولدار بودن حالا ب هر صورت با این اقا عقد کرد از اول گفت نمیخامش هر چی بهش گفتن مرد کاری هست میگفت نه جلو دوستام روم نیست نشونش بدم میگفت طرف خونه نداره نمیخامش طلاق گرفت منتظر بود یکی از دوس پسرای مجردیش بیاد نیومد نشد ازدواج کنه هنوزم مجرده ولی اون اقا خیلی پیشرفت کرده خیلی دختر دایی من بارها گفت پشیمونم کاش زندگیمو بهم نمیزدم دوستاش ازدواج کردن همونایی که میگفت روم نیست شوهرمو نشونش بدم بخدا شوهر یکیشون انگار سیاه پوسته ببین دلتو بهش بده مطمئن باش بهش علاقه پیدا میکنی
زندگی ادامه داره اینو باور کنی دیگه منزوی نمیشی . قوی باش
هعیییی افسردگی محدودیت ترس از ایندا
اگ میدونستم میساختم😭
من قوی بودم خیلی صعیف شدم
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
دلیل دیاده اما الان حالم بدم خیلی داغونم کرده میگم زندگیمو بهم زدم
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
هعیییی افسردگی محدودیت ترس از ایندا اگ میدونستم میساختم😭 من قوی بودم خیلی صعیف شدم
تازه من بخاطرش خیلی تو روی خانوادم ایستادم. وقتی جداشدم هم با خانوادم قهر بودم . یک سال پیش مادرم زندگی کردم بعد رفتم مستقل یه شهر دیگه. که اونجا با عشقم آشنا شدم