2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

68 بازدید | 6 پست

پسر من ۸ماهو ۱هفتشه

اصلا ۴دستو‌پا نمیشه

تلاش نمیکنه

ولی تو روروئک خیلی زود زود میره 

همه جا میره باهاش

خیلی نگرانم چرا گاگله نمیکنه 

میچرخه 

عقب عقب هم میره

تجربیاتتون رو‌میشه بگید 

همین روروئک ممکنه عاملش باشه بچه رو تنبل میکنه دوما‌بعضی از بچه ها چهار دست پا نمیره مثل داداش من یا پسر خواهر شوهرم پسر منم تا ۷ ماهگی چهار دست پا نمی رفت هی گفتن تنبله فلانه ولی ۷ ماهگی رفت زیاد هم نرفت ۱۰ ماهگی پا شد راه رفت روروئک هم تو فرش های دست بافت ما استفاده نمی شد پسرم اصلا دوست نداشت زیاد نزار من به عنوان صندلی غذا ازش استفاده میکردم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ایییی دقیقا همسن دختر منه 😀 ۲۳ آبان

بچه منم علاقه ای ب چهار دست و پا رفتن نداره اوایل روروئکش رو خیلی میخواست ولی الان دگه اونم دوس نداره فقط هی تلاش می کنه بلند شه راه بره گاهی تو حالت نشسته اینور و اونور دنبال اسباب بازی خودشو میکشونه 🥴

تو حالت نشسته پدرمو درآورده چهار دست و پا میرفت چیکار می کردم 😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همین روروئک ممکنه عاملش باشه بچه رو تنبل میکنه دوما‌بعضی از بچه ها چهار دست پا نمیره مثل داداش من یا ...

ب نظر منم روروئک عاملشه آخه بچه زیاد رو زمین نمیمونه ک بخاد چهار دست و پا رفتن رو یاد بگیره 🌷

ب نظر منم روروئک عاملشه آخه بچه زیاد رو زمین نمیمونه ک بخاد چهار دست و پا رفتن رو یاد بگیره 🌷

خیلی تاثیر داره بچه تنبل میشه واسه پسر من کاربرد نداشت چون فرش هامون دست بافت بود روش راه نمی رفت فقط واسه صندلی غذا ازش استفاده کردم پسرم ۷ ماهگی دست پا رفت ولی ۱۰ ماهگی شروع کرد به راه رفتن خیلی باهاش تمرین کردم ۱۱ ماهگی توپ هم شوت میکرد روروئک کمک مادره واسه مواقعی ولی در کل استفاده زیاد اصلا خوب نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍