2789
عنوان

کات کردم💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
زنگ زد بهم ولی این بار محکم تر بهش گفتم  پست تلفن تموم تنم عرق کرده بود و اشک میریختم ولی نزاش ...

حتما برای اونم خیلی سخته ولی باید قبول کنه ک شدنی نیست خدا خودش درد دلتونو آروم کنه

..
آره باز اومدم اگر فکر میکنی این درست ترین کاره پس باید تحمل کنی چاره ای نیست

توکل بخدا 

امیدوارم بتونم تحمل کنم درد دوریشو!

نمیخوام اگر سرانجامی نداشته باشیم دوباره بهم برگردیم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما برای اونم خیلی سخته ولی باید قبول کنه ک شدنی نیست خدا خودش درد دلتونو آروم کنه

مرسی مهربونم اره خیلییی ناراحته 

اصلا تحمل ناراحتیشو ندارم 

مرسی مهربونم اره خیلییی ناراحته  اصلا تحمل ناراحتیشو ندارم

حق داری تحمل ناراحتیشو نداشته باشی بلاخره هرچی باشه هر دوتاتونم همدیگرو خیلی دوست داشتین

من با اینکه حسم یکطرفه بود و برای اون هیچ اهمیتی نداشت باز با این وجود چند ساله ک به همین حس وفا دارم و هیچوقت حتی سعی نکردم بدون اون به کس دیگی فکر کنم کاش یه زره دوسم داشت حیف این همه احساس 

..
حق داری تحمل ناراحتیشو نداشته باشی بلاخره هرچی باشه هر دوتاتونم همدیگرو خیلی دوست داشتین من با اینک ...

دنیاااا خیلی بی ارزشه 

دلت پیش کسی باشه ک نخوادت یا نرسی بهش 

کاش دنیایی اصلا وجود نداشت 

از خدا میخوام اگه ب صلاحته خیلی زود دلش پیشت گیر کنه و بهم برسید😓 ولی خداروشکر کن ک باهم رابطه عاطفی نداشتید وگرنه برات سخت تر میشد

دنیاااا خیلی بی ارزشه  دلت پیش کسی باشه ک نخوادت یا نرسی بهش  کاش دنیایی اصلا وجود نداشت ...

همینجوریشم سخته برام وقتی فکر میکنم علاقه ی ک بهش داشتم اصلا براش مهم نبود

..
همینجوریشم سخته برام وقتی فکر میکنم علاقه ی ک بهش داشتم اصلا براش مهم نبود

می‌دونم فداتشم مگ‌ میشه سخت نباشه برات 😓 عاشقیه دیگ دقیقا دردت همونجاست ک درمونته

شما چند وقت از کاتتون میگذره؟

برا من دو ماه گذشته ببین از درک مقابل اون صفر بود خودم خواستم تمومش کنم اصلا تو یه دنیای دیگه بود خیلی بهش خوبی کردم تا حدی که یه جا حس میکردم انگار اون براش مهم نیست در صورتی مه درخواست دوستی هم از طرف خودش بود ولی تموم شد اولاش واقعا سخت بود خیلی میگفتم دوریش نمیتونم تحمل کنم هی وسوسه میشدم 

بعدش اومدم شماره و عکسا و هدیه ها تمام خاطرات همه چیزشو انداختم دور چون لیاقت نداشت 

دیگه نمیتونستم انلاین بودنش رو چک کنم چون شماره ی ازش نداشتم اونم بعد یه مدتی زنگ زد هرچند برام سخت بود ولی سرد برخورد کردم و شمارش باز پاک کردم که وسوسه نشدم دیگه رفت که رفت برا همیشه خداروشکر الا زندم و دارم برا زندگیم برنامه ریزی میکنم😅

ببین توهم میتونی ففط قوی باش💪🏻 برو بیرون حتی الکی شده بخند با اینو اون حرف بزن اصلا درمورد اکست حرفی نزن که حالت بد بشه. 

اینم نسخه من بود امیدوارم جواب بده واست

برا من دو ماه گذشته ببین از درک مقابل اون صفر بود خودم خواستم تمومش کنم اصلا تو یه دنیای دیگه بود خی ...

خداروشکر ک قوی بودید و تونستید کنار بیایید براتون بهترینارو میخوام هرچی ک ب صلاحته 

لطف کردید واقعا منم سعی میکنم قوی باشم چیزی ک کار منو سخت کرده اینه ک طرف مقابلم هیچوقت در حق من کوچکترین بدی رو نکرده هیچوقت دلش نیومد ناراحتم کنه 

ی کم این عشق دوطرفه اذیتم می‌کنه ولی باید قوی ادامه بدم چون صلاح هیچکدوممون تو این کار نیست . وقتی دلم میگیره با امام حسین درد و دل میکنم گریه میکنم بعدش سبک میشم ی کم حالم خوب میشه 

خدا خودش بهم نگاه کنه و دستمو بگیره انشالله ک بتونم 

ممنونم از راهنمایی هاتون حتما ازشون استفاده میکنم خیلییی لطف کردید🙏🙏

خداروشکر ک قوی بودید و تونستید کنار بیایید براتون بهترینارو میخوام هرچی ک ب صلاحته  لطف کردید ...

ببین توهم میتونی منم واقعا از ته دلم واست بهترین ها رو میخام. 

هرچقد هم خوبی کرده تا زندگی نکرده باشی باهاش نمیتونی درک کنی تقریبا هم سن هستیم ولی هنوز برا یه شروع جدید وقت هست مطمئنم ادم مناصب خودتو پیدا میکنی که قوی باشه بتونی تو هر شرایطی بهش تکیه کنی. 

میدونم از لحاظ احساسی بهش نیاز داری ولی بزار تموم بشه و چیزی که برات خیره اعتفاق بیفته. 

اره واقعا از امام حسین بخوا تو این شبا نگاهت کنه کمکت کنه تو مشکلات. 

منم از تو ممنونم☺️

ببین توهم میتونی منم واقعا از ته دلم واست بهترین ها رو میخام.  هرچقد هم خوبی کرده تا زندگی نکر ...

خیلییی لطف کردید واقعا🙏🙂