رفتم وضو گرفتم دورکعت نماز به امام حسین هدیه کردم بعد نماز کلیییی گریه کردم 💔 با خداجوونم درد و دل کردم توکل کردم بخدا ، متوسل شدم ب آقا اباعبدلله ک کمکم کنند بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم بتونم دووم بیارم بدون عشقم ، دعا کردم اونم بدون من دووم بیاره ب زندگیش ادامه بده و خوشبخت بمونه چون ما مجبوریم جدا بشیم پس سرزنشم نکنید ، شاید ی روز پشیمون بشم نمیدونم ولی ادامه دادن ما چیزی رو حل نمیکرد دلش شکست وقتی گفتم کات کنیم 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما باهم خیلی فرق داریم از همه لحاظ حتی سن فقط دعا کن برام همین
پس با نبودنش کنار بیا عزیزم برای دوتاتون اینجوری بهتره برات از خدا ارامش میخام ذکر ماشاالله لا حول والا قوه الا بالله بگو ایت الکرسی بخون و اینکه خودتو سرگرم کن برای منم داا کن رابطه م درستشه مرسی عزیزم
ولش کن از نو شروع کن هرچی خیره ممکنه بعدا باهاش اذیت بشی از خدا برات بهترین ها رو میخام
من متوسل شدم ب امام حسین ک خودش کمکم کنه ازش خواستم اگر ب صلاحمه شده بعد بیست سال دوباره بهم برگردیم ولی اگر تصمیم درست رها کردنشه ازش خواستم ب دلم طاقت و صبر بده😓