2789
عنوان

کات کردم💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
خوندم پسری که هیچی نداره و بیکاره و فرهنگش فرق میکنه واقعا نمیتونی زندگی کنی باهاش

من بخاطر اینکه هیچی ندارن ولش نکردم 

من پای هیچی نداشتنش موندم و جنگیدم با خانوادم ولی نزاشتن 

پدرم شب خواستگاری تا میتونست کتکم زد 

فقط چون عاشق بودم گناهم این بود 

الان همه ب ی چشم بدی ب من نگاه میکنن 

تا ابد حسرتش رو دلم میمونه ولی ب نفعشه بره

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
حیف این همه عشقی ک بینتونه ولی باید ب ناچار ازهم جدا باشین ای کاش یه راهی بود برای رسیدن تون بهم&nbs ...

اومدی عزیزم 

دلم داره میترکه براااش 

نمیدونم درست تصمیم گرفتم یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر اینکه هیچی ندارن ولش نکردم  من پای هیچی نداشتنش موندم و جنگیدم با خانوادم ولی نزاشتن& ...

ولش کن از نو شروع کن هرچی خیره ممکنه بعدا باهاش اذیت بشی از خدا برات بهترین ها رو میخام

عزیزم پسزی ک دوسش داری عرضه زندگی ساختن داره؟  در اینده میتونی  با شرایطش کنار بیای،؟

ما باهم خیلی فرق داریم 

از همه لحاظ حتی سن 

فقط دعا کن برام همین

ما باهم خیلی فرق داریم  از همه لحاظ حتی سن  فقط دعا کن برام همین

پس با نبودنش کنار بیا  عزیزم   برای دوتاتون اینجوری بهتره   برات از خدا ارامش میخام  ذکر ماشاالله لا حول والا قوه الا بالله بگو  ایت الکرسی بخون   و اینکه  خودتو سرگرم کن  برای منم داا کن  رابطه م  درستشه مرسی عزیزم

ولش کن از نو شروع کن هرچی خیره ممکنه بعدا باهاش اذیت بشی از خدا برات بهترین ها رو میخام

من متوسل شدم ب امام حسین ک خودش کمکم کنه ازش خواستم اگر ب صلاحمه شده بعد بیست سال دوباره بهم برگردیم ولی اگر تصمیم درست رها کردنشه ازش خواستم ب دلم طاقت و صبر بده😓

من متوسل شدم ب امام حسین ک خودش کمکم کنه ازش خواستم اگر ب صلاحمه شده بعد بیست سال دوباره بهم برگردیم ...

درد عشق خیلی بده خیلی خب!!! 

کار خوبی کرده که از امام حسین میخوای

پس بسپرش به اون توهم دیگه زیاد جوابشو نده شماره و سوشال مدیا بپاک هرجی هی بیشتر سر بزنی و انلاین و نبودنش رو ببینی بیشتر حالت بد میشه

منم همین کارو کردم بل کل پاک کردم همه چیزو الا بهترم فکر میکردم نمیتونم فراموشش کنم

به نظرت بیخیالت میشه دیگه باهاش حرف نزدی یا زنگ نزده بهت

زنگ زد بهم ولی این بار محکم تر بهش گفتم 

پست تلفن تموم تنم عرق کرده بود و اشک میریختم ولی نزاشتم متوجه بشه دارم گریه میکنم ازش خواستم جداشیم چون نمیزارن برسیم بهم 

بعد اون زنگ نزده بهم نمیدونم تحمل می‌کنه یا نه ولی من تصمیممو گرفتم 

💔😓

پس با نبودنش کنار بیا  عزیزم   برای دوتاتون اینجوری بهتره   برات از خدا ارامش میخام & ...

ممنونم عزیزم انشالله ب حق این ماه عزیز درست شده رابطتون

درد عشق خیلی بده خیلی خب!!!  کار خوبی کرده که از امام حسین میخوای پس بسپرش به اون توهم دیگه ز ...

زیاد چکش میکنم ولی حق با شماست سعی میکنم کمتر این کارو بکنم 

اره درد عشق خیلیییی سخته 

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها🙂💔