2777
2789
عنوان

رمان خونا بیان

243 بازدید | 33 پست

میشه ی چنتا رمان فوقالعاده عالی معرفی کنین

من خودم اینا رو خوندم البته خیلی خوندم ولی اینا بهترین بودن

اسطوره عالیییی

عابر بی سایه فوق العادس

این مرد امشب می‌میرد یکم مبالغه گرانس

گناهکار

حصار تنهایی من

سه سوت

دالان بهشت

عروس خونبس

میشه ی رمان واقعا عالی در ژانر طنز کلکلی آبکی نباشه  کوتاه نباشه ممنون 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسوسه از نیلا.... شاه شطرنج.  زهرتاوان 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

میگن راز یک سناریو رو خوندین تعریفشو شنیدم

ولی شاه شطرنج رو هم تعریف میکردن ولی در حد اینا نبود اصلا حیف وقتم رمان جذبم  نکرد میترسم عالی نباشن وقتم بره

گناهکار رو خیلیا تعریف میکنن ولی واقعا محتواش آبکیه

اوهوم 

گناهکار و این مرد امشب می‌میرد کشته مرده داره واقعا نویسنده کشش میده و غافلگیر میکنه ولی ابکیه

میگن راز یک سناریو رو خوندین تعریفشو شنیدم ولی شاه شطرنج رو هم تعریف میکردن ولی در حد اینا نبود اصل ...

سوخته دامانم هم موضوعش خاص و جدید.  ابکی هم نیست.  از این عشقای دختر پسری الکی نیست.  ... ـرمان او دوستم نداشت هم همینطور.   خیلی زیبان 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
بامداد خمار رمانی که هر دختر جوونی باید بخونه سالی یه بار بخونین 

چآپ شده؟ پی دی اف رایگان نداره؟؟