2777
2789

روز  ۷ دوره اورژانسی خوردم ۶ روز بعد به مدت سه روز خونریزی کردم . موعد خودم دیگه پریود نشدم و از روز موعد تا ۱۰ روز بعد هرروز بی بی چک گذاشتم منفی بودن همشون . 

امکان بارداری وجود داره ؟ 

الان نزدیک موعد خونریزی دومه 

درد شدید زیردل دارم درد لگن تب و لرز استرس شدید بی حالی 

چیکار کنم طبیعیه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص اورژانسی عوارضش همینه درسال فقط یه بارمیتونی استفاده کنی حواست باشه نگران نباش 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

این دردا بخاطر قرصیه که یکماه پیش خوردم ؟

بله اثر میزاره منم همینجوری شدم وقتی خوردم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

واقعا ؟ میشه تجربتونو برام تعریف کنین ؟ خیلی حالم بده شاید یکم اروم شم 

اصلا نگران نباش دفعه بعد تنظیم میشی ولی من تایه مدت تقریبا پنج ماه ریختم بهم منظم نبودم

انگار روی مثانه و دهانه ی رحم و لگنم فشاره

آره منم دقیقا 

به دکتر گفتم مگه میشه سونو گفته چیزی نیست اما ازمایش میگه هست،گفت سونو رو ول کن ازمایش مهمه

میدونین اخه روز هفت دوره بود رابطم . تخمک گذاریم ۵-۶ روز بعدش بود 

همونجاعم دوتا اورژانسیو باهم خوردم