2777
2789
عنوان

نتیجه تست..

99 بازدید | 13 پست

خانما من ۱۱روز از موعدم گذشت دو بار تست زدم منفی بود کسی اینطور بود و حامله باشه

البته چند روز قبل موعود لک بینی خیلی ضعیف داشتم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو آزمایش بده 

وقتی تست میزنم و منفی دیگه ناامید شدم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
من ۶روز دیگه موعدمه دعا کن باردار باشم🥺🥺💜

ان شاءالله  به حق امام حسین علیه السلام  شما باردار باشید 

من امروز دیروز باید میشدم نشدم استرس گرفتم نکنه باردار باشم . بیبی چک الان نشون میده؟

آره نشون میده بزن

[QUOTE=301655620]من ده روز از پریودم گذشته بود  سه بار تو یه روز بی بی زدم همنیجا هم 

ان شاءالله  سلامت باشید هر دو 

دیگه صبر میکنم تا موعود بعدی ببینم چه میشه 

من ده روز از پریودم گذشته بود  سه بار تو یه روز بی بی زدم همنیجا هم گذاشتم عکسشو گفتن منفیه&nb ...

مال من بعد ۱ ساعت خط کمرنگ افتاد اما زیاد دلخوش نکردم گفتم حتما خط تبخیر

مال من بعد ۱ ساعت خط کمرنگ افتاد اما زیاد دلخوش نکردم گفتم حتما خط تبخیر

به نظر من صبر نکن برو یه آزمایش بده 

اگه باردار باشی نیاز به مراقبت بیشتری داری نمیتونی هرکاری رو بکنی 

یا خدایی ناکرده اگه خارج رحمی باشه یا پوچ... یا قلبش تشکیل نشه... 

یه آزمایش خون که ضرری نداره 

خدا..

2790
2778
2791
2779
2792