2777
2789
عنوان

جفت لولایینگ

2155 بازدید | 14 پست

کسی بوده جفتش پایین باشهه ولی ماشین سوار شه یا زیاد بشینه طول روز 

من رعایت میکنما ولی ماشین هر روز سوار میشم نمیتونم دور نزنم قلبم میگیره

و هیلی دراز بکشم نمیتونم

بعد جفتتون بعد چند وقت رفته بالا؟ من ۱۲ هفته بهم گفتن لولایینگ هستم 

وا باید استراحت کنی

من استراحت کردم ۲ماه 

بعد رفت بالا

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا باید استراحت کنی من استراحت کردم ۲ماه  بعد رفت بالا

لولایینگ بودی 

استراحت میکنم گلم ولی ماشین روزی یه ربع اینا میرم اخه دکترم گف میکلی نداده گفتن ببینم کسی بوده ماشین سوارشه رفته باشه بالا

عزیزم من دوتا دکتر رفتم هردوشون گفتند استراحت لازم نیست خودش رحم بزرگ بشه میره بالا. من دوازده هفته مارژینال بود ۱۸ هفته لولایینگ شد بعدش دیگه سونو نرفتم تا ۳۰ هفته که کلا بالا رفته بود. ولی از ۱۲ تا ۲۰ هفته اصلا استراحت نداشتم و کلی کارر اجباری و پیاده روی داشتم ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد تا این لحظه.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

عزیزم من دوتا دکتر رفتم هردوشون گفتند استراحت لازم نیست خودش رحم بزرگ بشه میره بالا. من دوازده هفته ...

ممنون ک گفتی دکتر منم همینو گف گفت میره بالا ولی پله نرم و کار سنگین نکنم و نزدیکی 

ماشین منع نکرد منم سوار میشم گفتم ببینم کسی اینجوری جواب گرفته

ممنون ازتون اوم اندژی میگیره اینارو میشنوه انشالله نینی تو بسلامتی بغل بگیری

ممنون ک گفتی دکتر منم همینو گف گفت میره بالا ولی پله نرم و کار سنگین نکنم و نزدیکی  ماشین منع ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما.

دکتر من تازه خیلی محتاطه و وضع جفت من تو ۱۲ هفته از ۱۲ هفته شما بدتر بود ولی گفت تا خونریزی نداشته باشی همه چیز اوکیه و هیچ چیز رو منع نکرد. ولی خب طبیعیه که ما مامانا از ترسمون یه کم مراعات رو میکنیم. توکل بخدا برای شما هم مشکلی پیش نمیاد.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

سلام عزیزم منم جفتم لولایینگ خلفیه طول سرویکسم تو ان تی 31،شما دکترتون چی گفت؟استراحت میکنین؟من هفته بعد نوبت دکتر دارم

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم منم جفتم لولایینگ خلفیه طول سرویکسم تو ان تی 31،شما دکترتون چی گفت؟استراحت میکنین؟من هفته ...

سلام عزیزم 

استراحت کردم سرویکس شد ۳۴ و گفتن جفت رفته بالا ولی انروز ۲۱ هفته رفتم سونو گف جفت لولایینگ باز عجیبه

سلام عزیزم  استراحت کردم سرویکس شد ۳۴ و گفتن جفت رفته بالا ولی انروز ۲۱ هفته رفتم سونو گف جفت ...

خدا رو شکر عزیزم،ان شاالله بسلامت بیاد نی نی تون.خب شاید استراحتتو کم کردی باز رفته پایین

خدا رو شکر عزیزم،ان شاالله بسلامت بیاد نی نی تون.خب شاید استراحتتو کم کردی باز رفته پایین

والا فکر نکنم اخه دکترم گف دیگ نمیاد درکل شما استراحت کن نگران نباش میره بالا لولایینگ زیاد پاییین نیس بچه بزرگ شه میره 

والا فکر نکنم اخه دکترم گف دیگ نمیاد درکل شما استراحت کن نگران نباش میره بالا لولایینگ زیاد پاییین ن ...

ایشالا عزیزمم،نی نی خودتم سلامت بیاد💚😘