2777
2789
عنوان

زندگی درروستا=////////

114 بازدید | 14 پست

خیلی بده نه بازارنه پارک

باورتون میشه تودوقدمی مون باغ هست

ولی چه فایده زن بره میگن قرار داره زشته 

رودخونه هست همه چی هست ولی چه فایده

شغل بیشتریاکشاورزی دیگه مردانشان خونه خسته حال ندارن

خیلی بده نه پارک نه ی کلاش آموزشی

نه میشه مانتویی شد

همه چادری

چطورمیشه خوش زندگی کرداینجا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتم روستا بودی قبلا یا از شهر رفتی

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت
همین که اینترنت میگیره بازم غنیمته 

نه آخه بیمارستان کوچیک داره

همه جورمغازه هایی داره

ی بازارکوچیک هفته یبارداره

همه خونه هابزرگ ویلایی

منبع بادوم گردومیوه

ولی چه فایده

روستای ما اکثرا کارمندن، ۵۰ درصد خانما کنترل امور رو تقریبا به دست گرفتن هر چی خواستن میپوشن، هر جایی خواستن میرن، به حرف کسی اهمیت نمیدن. و ۳۰ درصد دیگم فقط نشستن پشت سر بقیه حرف میزنن. 

۲۰ درصدم در کل بی تفاوتن و از نظر سبک زندگی راهه گذشتگان رو دنبال میکنن(یعنی توی روستا با چادرن و زیاد بیرون نمیگردن که پشت سرشون حرف در بیارن) و کاری به کار بقیه ندارن😂

درس بخون ک بیای شهر

یا کلاسی چیزی ثبت نام کن هفته ای چند بار بیا و برگرد 

اگر هم متأهلی برای خرید بیاین و تفریح و مسافرت

ی دوست قدیمی دارم خونشون روستا هست بیشتر از ما از امکانات شهر استفاده می‌کنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه آخه بیمارستان کوچیک داره همه جورمغازه هایی داره ی بازارکوچیک هفته یبارداره همه خونه هابزرگ ویل ...

بخاطر گردو و بادوم میگم روستاهای شهرکردی؟

هر بار این درو محکم ببند برو

2ساعت قبل یه بسته پد بهداشتی(زیرانداز) گرفتم 115000تومن،با یه بسته ایزی لایف شورتی 235000تومن،همین 2قلن جنس و 2ماه قبل گرفته بودم به ترتیب 60000 و 160000 تومن،البته چون کارتنی میگرفتم یه کم ارزونتر درمیومد نسبت به تکی،این سری واقعا سرسام آور گرونتر شده نسبت به قبل،واسه همین امروز از هر کدوم تنها 1بسته گرفتم.

اگه تو روستا خرجتون اینطوری نیست که یه جنس مصرفی در عرض2ماه،تقریبا 200% گرونتر بشه،به نظرم با وجود این کاستی هایی که گفتین بازم میارزه

البته این اقلام بهداشتی/دارویی محسوب میشن و نمیدونم، شاید مثل خوراک و پوشاک نباشه و  قیمت ها همه جا یکی باشه.